Nicolas Cage a câştigat procesul intentat actriţei Kathleen Turner

Actorul american Nicolas Cage a câştigat procesul intentat pentru defăimare actriţei Kathleen Turner, alături de care a jucat în filmul "Peggy Sue se mărită" (1986), după ce aceasta a făcut nişte comentarii calomnioase la adresa lui în autobiografia ei, informează Reuters.

224 afișări
Imaginea articolului Nicolas Cage a câştigat procesul intentat actriţei Kathleen Turner

Nicolas Cage a câştigat procesul intentat actriţei Kathleen Turner (Imagine: Mediafax Foto)

Cage a mai dat în judecată şi editorii autobiografiei actriţei, Headline Publishing Group, şi publicaţia britanică Daily Mail, care a prezentat fragmente din această carte.

Niciunul dintre staruri nu a fost prezent la proces, care a avut loc la un tribunal din Londra.

În autobiografia sa, "Send Yourselves Roses", actriţa în vârstă de 53 de ani, spune că pe platourile de filmare, Cage a fost o adevărată pacoste.

Filmul "Peggy Sue se mărită" a fost regizat de unchiul lui Cage, Francis Ford Coppola, iar Turner a primit, pentru rolul său, o nominalizare la Oscar.

"Dacă Francis (Coppola, n.r.) îi cerea să facă ceva, (Cage, n.r.) făcea totul pe dos pentru a arăta că nu stă sub aripa unchiului. Ceea ce era ridicol. Sincer, mi-e silă să-mi aduc aminte. A provocat multe probleme. A fost arestat de două ori pentru conducere sub influenţa alcoolului şi, cred, o dată pentru că a furat un câine. A dat peste un câine Chihuahua care i-a plăcut şi l-a băgat sub jachetă", a scris actriţa în autobiografia sa.

În filmul "Peggy Sue se mărită", Turner joacă rolul casnicei Peggy Sue, care leşină la o reuniune cu colegii de liceu şi se întoarce în timp pe când era elevă. Cage joacă în film rolul iubitului său din liceu.

Turner, prin intermediul avocaţilor, editura şi publicaţia Daily Mail au recunoscut că speculaţiile nu sunt adevărate, şi-au cerut scuze şi au acceptat să acopere cheltuielile de judecată şi să ofere o sumă "substanţială" unei organizaţii caritabile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici