Nicolas Cage a cerut Disneyland să construiacă o cursă inspirată din filmul "Comoara naţională"

Nicolas Cage a cerut conducerii parcului de distracţii Disneyland să construiască un montagne russe inspirat din filmul de aventuri "Comoara naţională", care a fost produs de studiourile Disney.

1 afișare
Imaginea articolului Nicolas Cage a cerut Disneyland să construiacă o cursă inspirată din filmul "Comoara naţională"

Nicolas Cage a cerut Disneyland să construiacă o cursă inspirată din filmul "Comoara naţională"

Actorul a declarat că este un mare fan al celebrului parc de distracţii şi că visul său este să i se construiască propriul montagne russe, informează femalefirst.co.uk.

Filmul "Comoara naţională" (2004) şi continuarea acestuia, "Comoara naţională: Cartea secretelor" (2007), au fost produse de studiourile Disney.

"Cea mai mare bucurie a mea ar fi ca şefii Disney să fie atât de mulţumiţi de acest film încât să îi consacre un carusel tematic. Pentru că mie îmi plac parcurile de distracţii şi îmi place Disneyland şi mi-ar plăcea să existe o cursă «Comoara naţională». Ar fi pentru mine un vis devenit realitate", a declarat Nicolas Cage.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici