Nicolas Cage a fost dat din nou în judecată

Nicolas Cage, care în ultima vreme se confruntă cu grave probleme financiare şi este implicat în mai multe procese, a fost dat din nou în judecată, de o companie de investiţii imobiliare care îi cere despăgubiri de 36,7 milioane de dolari, informează accesshollywood.com.

35 afișări
Imaginea articolului Nicolas Cage a fost dat din nou în judecată

Nicolas Cage a fost dat din nou în judecată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit revistei People, Red Curb Investments l-a dat în judecată pe star pentru că nu ar fi plătit un împrumut de 5 milioane de dolari şi nu ar fi informat compania că are dificultăţi în a-şi achita taxele către statul american, mai ales o datorie de 6 milioane de dolari.

"Clientul nostru a dat asigurări că are bunuri substanţiale constând în proprietăţi imobiliare, iahturi, avioane, obiecte de artă, automobile personalizate, bijuterii, blănuri... garanţii că va plăti împrumutul", a declarat reclamantul, potrivit People. "Însă valoarea acestora a fost exagerată", a indicat acesta.

Un avocat al lui Cage a declarat pentru People: "Orice acuzaţii că Nic Cage ar fi implicat într-o fraudă sau ar avea un comportament nepotrivit sunt ridicole şi absurde".

La începutul lui decembrie, actorul a fost dat în judecată şi de o fostă iubită, mama fiului său mai mare, care îl acuză de fraudă şi încălcarea termenilor contractului şi îi cere daune de 13 milioane de dolari.

Christina Fulton, cu care Nicolas Cage are un copil, Weston, în vârstă de 18 ani, spune că actorul i-a trimis în toamnă un ordin de evacuare din casa pe care o ocupa cu fiul ei, în Los Angeles, California. Potrivit lui Fulton, Nicolas Cage s-a angajat, după separarea lor, că va pune această locuinţă pe numele ei, însă ea a a descoperit, odată cu ordinul de evacuare, că nu s-a întâmplat acest lucru. Ea a decis, astfel, să îl dea în judecată pe actor, pentru fraudă şi încălcarea termenilor contractului, precum şi pe echipa însărcinată cu administrarea averii lui Cage, pentru "neglijenţă profesională", pentru că din cauza acestora a ajuns să aibă datorii la Fisc, potrivit documentelor depuse în justiţie.

Şi de această dată, un avocat al actorului, Marty Singer, a declarat pentru revista People că plângerea este "ridicolă şi absurdă". "Nicolas Cage i-a dat (fostei iubite, n.r.) trei milioane de dolari pe an, timp de mai mulţi ani, deşi nu era obligat să-i plătească anual decât 600.000 de dolari", a spus acesta.

În ultima vreme, Nicolas Cage s-a confruntat cu mari dificultăţi financiare.

La jumătatea lui octombrie, presa a publicat mai multe documente judiciare care indicau că acesta şi-a dat în judecată fostul impresar, pe care îl acuză că l-a ruinat după ce a făcut câteva investiţii riscante. Potrivit plângerii lui Cage, actorul datorează Fiscului american impozite în valoare de 6 milioane de dolari.

În aprilie, actorul a anunţat că a vândut un castel pe care îl deţinea în Germania pentru că "nu şi-l mai putea permite" din cauza crizei economice.

Luna trecută, revista People scria că două case ale actorului, situate în New Orleans, au fost puse sub sechestru şi vândute la licitaţie pentru că nu au fost plătite taxele şi impozitele.

În cei 20 de ani de carieră, Nicolas Cage, în vârstă de 45 de ani, a realizat peste 40 de filme, printre care se numără "Părăsind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes.

Nicolas Cage a terminat de curând filmările pentru "The Sorcerer's Apprentice". Pe numele său real Nicholas Coppola, actorul a adoptat un pseudonim pentru a evita asocierea cu celebrul său unchi, regizorul Francis Ford Coppola.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici