Nicolas Cage are datorii de peste 6,6 milioane de dolari

Nicolas Cage datorează Fiscului american peste 6,6 milioane de dolari, pentru neplata unor taxe şi impozite, potrivit unui raport oficial, care indică faptul că actorul american este un recidivist în domeniu, informează tmz.com.

120 afișări
Imaginea articolului Nicolas Cage are datorii de peste 6,6 milioane de dolari

Nicolas Cage are datorii de peste 6,6 milioane de dolari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Un raport al Fiscului american (IRS), publicat, vineri, de site-ul tmz.com, indică faptul că renumitul actor american datorează statului suma de 6.257.005 de dolari, reprezentând taxele pe veniturile pe anul 2007.

Totodată, raportul indică faptul că Nicolas Cage este un "recidivist" în domeniu, el având datorii către Fiscul american şi în alţi trei ani anteriori (2002 - 70.190,05 de dolari, 2003 - 179.738,23 de dolari, 2004 - 110.617,56 de dolari).

Suma totală datorată de Nicolas Cage ajunge astfel la 6.617.550,84 de dolari americani.

Purtătorul de cuvânt al actorului nu a comentat aceste informaţii până la ora publicării lor, informează tmz.com.

În cei 20 de ani de carieră, Nicolas Cage, în vârstă de 45 de ani, a realizat peste 40 de filme, printre care se numără "Părăsind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes. Nicolas Cage a terminat de curând filmările pentru "The Sorcerer's Apprentice".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici