Nicolas Cage a început filmările la "Ghost Rider 2", pe şoseaua de centură a Sibiului

Filmările pentru producţia "Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance" au început, marţi, pe şoseaua de centură a municipiului Sibiu, iar la acestea participă şi Nicolas Cage, care are rolul principal, urmând ca de joi scenele să fie turnate în centrul oraşului.

159 afișări
Imaginea articolului Nicolas Cage a început filmările la "Ghost Rider 2", pe şoseaua de centură a Sibiului

Nicolas Cage a început filmările la "Ghost Rider 2", pe şoseaua de centură a Sibiului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După ce, săptămâna trecută, filmările pentru producţia "Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance" s-au desfăşurat pe Transfăgărăşan, fără ca Nicolas Cage să fie prezent, acestea s-au mutat, săptămâna aceasta, în judeţul Sibiu.

Primele cadre au fost trase, marţi, pe centura ocolitoare a municipiului Sibiu, unde a fost prezent şi actorul Nicolas Cage.

La filmări participă sute de persoane, români şi străini. Pe centură sunt amplasate zeci de rulote, în care se găsesc recuzita pentru cascadorii, garderoba, birourile producătorilor şi ale staff-ului.

"În Sibiu vom filma mai multe scene, multe dintre ele vor avea loc pe centură, într-o maşină în mişcare, iar mai încolo, săptămâna aceasta, vom filma în oraş. Nicolas Cage filmează o scenă într-o maşină cu actriţa Violante Placido. Filmarea va fi într-o zonă foarte largă, maşina se mişcă continuu, iar camera de filmare va fi când în faţa, când în spatele lor", a declarat Scott Levine, reprezentant al staff-ului de producţie.

Nicolas Cage nu va efectua cascadoriile pe motocicletă programate în cadrul filmărilor, el urmând să fie înlocuit de un cascador profesionist.

Filmările pe centura ocolitoare a municipiului Sibiu vor avea loc până miercuri, iar de joi echipa se va muta în Piaţa Mică, în Piaţa Mare şi în Piaţa Huet din centrul oraşului.

Locul unde este cazat actorul Nicolas Cage nu este cunoscut.

Primăria Sibiu a eliberat un aviz de ocupare a domeniului public pentru filmările la pelicula "Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance", care îl are în rolul principal pe Nicolas Cage.

Filmările pentru producţia cinematografică "Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance" au început pe 1 noiembrie, pe Transfăgărăşan, în zona de nord a judeţului Argeş, fără Nicolas Cage, el fiind atunci înlocuit de dublura sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici