Nicolas Cage filmează într-o carieră minieră în apropiere de Rovinari

Nicolas Cage a fost nevoit să îşi amâne o mare parte din filmările pentru "Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance" programate în judeţul Gorj, din cauza vremii proaste, actorul filmând însă marţi noaptea într-o carieră minieră din apropiere de Rovinari.

635 afișări
Imaginea articolului Nicolas Cage filmează într-o carieră minieră în apropiere de Rovinari

Nicolas Cage filmează într-o carieră minieră în apropiere de Rovinari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmările se vor desfăşura şi în noaptea de miercuri spre joi în cariera Roşia, din cadrul Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia, platoul de filmare fiind amenajat lângă un excavator uriaş, cu o înălţime de peste 60 de metri, folosit la extragerea cărbunelui. În zonă se află zeci de rulote ale personalului tehnic implicat în filmarea scenelor din "Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance".

Programul de filmare a fost însă redus foarte mult din cauza ploilor abundente, toate filmările din cariera Roşia fiind programate noaptea.

La filmări participă şi circa 25 de figuranţi - tineri din Gorj selectaţi pentru scenele ce vor fi trase în cariera Roşia. Ei interpretează nişte "băieţi răi", de care personajul lui Cage încearcă să scape pe o motocicletă.

Accesul în zonă este strict delimitat de o barieră şi de echipe de pază. Jurnaliştii şi puţinii curioşi veniţi să vadă ce se întâmplă sunt nevoiţi să aştepte la circa doi kilometri distanţă. Astfel, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, un fan al lui Cage a venit cu un binoclu pentru a vedea mai bine scenele ce urmau să fie filmate.

Pe parcursul filmărilor în Gorj, Nicolae Cage este cazat la o pensiune de patru stele de la marginea municipiului Târgu Jiu - Casa Danielescu -, unde stă şi Violante Placido, partenera sa din pelicula "Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance".

Surse din apropierea celor doi actori menţionează că ambii preferă vinurile roşii româneşti, Violante Placido fiind o bună cunoscătoare a acestora.

"Meniul nu este unul deosebit, dar are specific vânătoresc, pentru că merge foarte bine cu vinurile roşii. Cele de Segarcea şi Valea Prahovei au fost la mare căutare, pentru că Violante Placido este o cunoscătoare foarte bună a acestor soiuri. Nicolae Cage nu a fost pretenţios la masă, singurele sale dorinţe fiind acelea de a include în meniuri cât mai multe feluri care să conţină raţă şi gâscă, lucruri care nu au reprezentat o problemă", a declarat pentru MEDIAFAX patronul pensiunii la care este cazat Cage, Dumitru Contoloru.

Nicolas Cage va pleca vineri de la Târgu-Jiu.

Primele filmări în România pentru producţia "Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance" s-au desfăşurat pe Transfăgărăşan, fără ca Nicolas Cage să fie prezent - fiind înlocuit de dublura sa -, după care s-au mutat în judeţul Sibiu şi, ulterior, la Hunedoara, la Castelul Huniazilor.

La fel ca în primul film "Ghost Rider", rolul principal îi aparţine lui Nicolas Cage, avându-i alături de data aceasta pe Violante Placido ("Americanul") şi Ciaran Hinds ("Harry Potter şi Talismanele Morţii" şi "Va curge sânge").

Actorii români care joacă alături de Nicolas Cage sunt Cristi Iacob, Valentin Popescu, Sorin Tofan, Constantin Puşcaşu şi Ioan Andrei Ionescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici