Nicolas Cage îşi va juca propriul rol în filmul "The Unbearable Weight of Massive Talent"

Actorul american Nicolas Cage este în negocieri pentru a juca o versiune romanţată a sa, în timp ce se zbate să obţină un rol într-un film de Quentin Tarantino, în lungmetrajul "The Unbearable Weight of Massive Talent", potrivit contactmusic.com.

237 afișări
Imaginea articolului Nicolas Cage îşi va juca propriul rol în filmul "The Unbearable Weight of Massive Talent"

Nicolas Cage îşi va juca propriul rol în filmul "The Unbearable Weight of Massive Talent"

Lungmetrajul, al cărui scenariu este semnat de Tom Gormican şi Kevin Etten şi care va fi regizat de primul, îl va prezenta pe Cage vorbind cu "o versiune egoistă a sa din anii 1990, care îl ironizează pentru că a făcut prea multe filme proaste şi pentru că şi-a pierdut statutul de star", potrivit publicaţiei specializate The Hollywood Reporter.

De asemenea, actorul va fi prezentat luptându-se cu datoriile financiare, motiv pentru care se vede obligat să participe la petrecerea unui miliardar mexican contra unei sume de bani. Miliardarul se dovedeşte a fi şeful unui cartel de droguri, iar Cage se trezeşte implicat în eforturile CIA de a-l prinde pe acesta.

Lungmetrajul va include referiri la alte filme celebre ale lui Cage, precum "'Leaving Las Vegas", "'Face-Off" şi "Gone in 60 Seconds".

Recent, presa de film de la Hollywood a anunţat că actorul în vârstă de 55 de ani va interpreta rolul principal în pelicula de groază "Wally's Wonderland", regizată de Kevin Lewis, iar producţia va începe în ianuarie 2020. Filmul spune povestea unui om constrâns să petreacă o noapte într-un parc de distracţii înfricoşător. Personajul va trebui să supravieţuiască pe parcursul nopţii, confruntându-se cu mai multe obstacole.

Lewis, ce a regizat şi pelicula "Drumul spre iad/ The Drop", lansată în anul 2006, a declarat că Nicolas Cage este "singurul actor" ce ar putea da viaţă filmului "Wally's Wonderland".

"Pentru mine, există un singur actor ce ar putea face ca filmul să funcţioneze, iar acesta este Nicolas Cage. Sunt entuziasmat că voi lucra alături de el. Văd acest film ca pe «Călăreţul palid/ Pale Rider» versus «Clovnii ucigaşi/ Killer Klowns from Outer Space»", a declarat regizorul Kevin Lewis.

În cei peste 30 de ani de carieră, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numără "Leaving Las Vegas/Părăsind Las Vegas-ul" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Wild At Heart/Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes. În 2010, actorul a filmat în România pentru pelicula "Ghost Rider - Spirit of Vengeance/Ghost Rider: Demonul răzbunării", care a fost lansată în 2012. Nicolas Cage a revenit în România şi în 2014 pentru a lucra la filmul "The Dying of the Light", în regia lui Paul Schrader.

Cage a primit trofeul Transilvania pentru contribuţia la dezvoltarea cinematografiei mondiale la Transilvania International Film Festival (TIFF) 2019, de la Cluj-Napoca.

Taguri:
nicolas cage,
film,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici