Nicolas Cage nu va fi pus sub acuzaţie pentru violenţă domestică

Nicolas Cage, arestat în aprilie în New Orleans (SUA) după ce, aflat în stare de ebrietate, s-a certat cu soţia sa şi a bruscat-o, nu va fi pus sub acuzaţie, a anunţat avocatul starului.

73 afișări
Imaginea articolului Nicolas Cage nu va fi pus sub acuzaţie pentru violenţă domestică

Nicolas Cage nu va fi pus sub acuzaţie pentru violenţă domestică (Imagine: Silvana Armat/Mediafax Foto)

Actorul a fost arestat pe 16 aprilie, sub acuzaţiile de violenţă domestică, tulburarea liniştii publice şi stare de ebrietate în loc public. El a fost eliberat contra unei cauţiuni de 11.000 de dolari.

Avocatul actorului, Harry Rosenberg, citat de bbc.co.uk, a declarat că autorităţile au stabilit că acest comportament al actorului nu a condus la o infracţiune. "Toate acuzaţiile au fost retrase", a mai spus Rosenberg.

După arestarea actorului, poliţia a declarat că cei doi se aflau în faţa unei case din cartierul francez din New Orleans, despre care Cage spunea că a închiriat-o. Soţia lui l-a contrazis, iar Cage a prins-o de braţ, după care actorul a început să lovească maşinile din jur şi a încercat să se urce într-un taxi. Un poliţist a văzut că actorul este beat şi i-a spus să coboare din taxi, după care Cage a început să ţipe la acesta, care a decis să-l aresteze pe star.

Ulterior, Nicolas Cage a fost chestionat şi de un specialist în anchetarea abuzurilor comise asupra minorilor, după ce s-a dovedit că actorul american l-a scăpat din braţe pe fiul său în vârstă de cinci ani în aceeaşi seară în care a fost arestat pentru violenţă domestică. Alice Cage, soţia actorului, le-a spus poliţiştilor că se certa cu soţul ei din cauză că acesta era beat, atunci când s-au oprit în faţa casei unor prieteni de unde urmau să îl ia pe fiul lor Kal-El, în vârstă de cinci ani. Cearta dintre cei doi soţi a continuat până când aceştia au ajuns acasă, acesta fiind de altfel şi momentul în care Nicolas Cage l-ar fi scăpat din braţe pe fiul său. În urma căzăturii, băiatul a suferit o rană mică la genunchiul stâng.

Poliţistul chemat să ancheteze acest incident a decis că nu sunt necesare acţiuni suplimentare, însă un reprezentant de la Serviciul pentru protecţia copilului ar putea fi contactat pentru ca acest organism să îşi efectueze propria anchetă.

În ciuda faptului că este unul dintre starurile cele mai mari de la Hollywood, Nicolas Cage a avut în ultima vreme multe probleme financiare. Astfel, actorul a fost nevoit să-şi vândă mai multe locuinţe pentru a acoperi datorii de milioane de dolari pe care le avea la Fiscul american.

În cei peste 20 de ani de carieră, Nicolas Cage a realizat mai mult de 40 de filme, printre care se numără "Părăsind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes.

Anul trecut, actorul a filmat în România pentru noul său film "Ghost Rider - Spirit of Vengeance", care va fi lansat în 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici