Nicolas Cage şi-a vândut vila din Las Vegas

Vila din Las Vegas a lui Nicolas Cage - care de mai multe luni se confruntă cu dificultăţi financiare - a fost vândută pentru aproximativ cinci milioane de dolari, din prima zi în care a fost scoasă pe piaţă, informează accesshollywood.com.

315 afișări
Imaginea articolului Nicolas Cage şi-a vândut vila din Las Vegas

Nicolas Cage şi-a vândut vila din Las Vegas (Imagine: www.bergproperties.com)

Potrivit unor date oficiale, Nicolas Cage datorează mai multe milioane de dolari statului american. Actorul a declarat că a trebuit să vândă mai multe proprietăţi pentru a-şi plăti taxele la fisc.

Proprietarul firmei Luxury Homes din Las Vegas, Kenneth Lowman, a declarat că vila imensă a lui Cage a fost vândută la preţul de 4,95 milioane de dolari. Potrivit lui Lowman, actele aferente cumpărării vor fi definitivate miercuri. Cumpărătorul a dorit să rămână anonim.

Totodată, un director financiar din Middleton a declarat că Nicolas Cage datorează, în mare, taxe de 128.000 de dolari, pentru o vilă pe care o are în zonă.

În ultimele luni, Nicolas Cage s-a confruntat cu mari dificultăţi financiare.

La finalul lunii decembrie 2009, Nicolas Cage a fost dat în judecată de o companie de investiţii imobiliare, care i-a cerut despăgubiri de 36,7 milioane de dolari. Red Curb Investments l-a dat în judecată pe star pentru că nu ar fi plătit un împrumut de 5 milioane de dolari şi nu ar fi informat compania că are dificultăţi în a-şi achita taxele către statul american, mai ales o datorie de 6 milioane de dolari.

La jumătatea lui octombrie 2009, presa a publicat mai multe documente judiciare care indicau că Nicolas Cage şi-a dat în judecată fostul impresar, Samuel Levin, pe care îl acuză că l-a ruinat după ce a făcut câteva investiţii riscante. Potrivit plângerii lui Cage, actorul datora la acel moment Fiscului american impozite în valoare de 6 milioane de dolari.

În aprilie 2009, actorul a anunţat că a vândut un castel pe care îl deţinea în Germania pentru că "nu şi-l mai putea permite" din cauza crizei economice.

Tot la sfârşitul anului trecut, revista People scria că două case ale actorului, situate în New Orleans, au fost puse sub sechestru şi vândute la licitaţie pentru că nu au fost plătite taxele şi impozitele.

În cei 20 de ani de carieră, Nicolas Cage, în vârstă de 45 de ani, a realizat peste 40 de filme, printre care se numără "Părăsind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes. Nicolas Cage a terminat de curând filmările pentru "The Sorcerer's Apprentice". Pe numele său real Nicholas Coppola, actorul a adoptat un pseudonim pentru a evita asocierea cu celebrul său unchi, regizorul Francis Ford Coppola.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici