Nicolas Cage şi Ryan Reynolds, într-o comedie despre oamenii cavernelor

Actorii Nicolas Cage şi Ryan Reynolds vor deţine rolurile principale într-o comedie despre oamenii cavernelor, intitulată "The Croods" şi produsă de DreamWorks Animation, informează variety.com.

173 afișări
Imaginea articolului Nicolas Cage şi Ryan Reynolds, într-o comedie despre oamenii cavernelor

Nicolas Cage şi Ryan Reynolds, într-o comedie despre oamenii cavernelor

Filmul prezintă povestea unui patriarh preistoric, interpretat de Cage, care are de înfruntat îndrăzneala unui tânăr cu viziuni progresiste, interpretat de Reynolds.

Nicolas Cage va interpreta personajul Crug, un om al cavernelor înţelept, care a reuşit să îşi conducă familia într-o zonă sigură, după ce un cutremur de pământ le-a distrus habitatul.

În timp ce se deplasează într-un mediu periculos şi necunoscut, Crug se întâlneşte cu un nomad, interpretat de Reynolds, care reuşeşte să încânte clanul lui Crug, în special pe fiica cea mare a acestuia, cu ajutorul ideilor progresiste pe care le are.

Scenariul şi regia filmului vor fi asigurate de Kirk DeMicco şi Chris Sanders.

Filmul va fi lansat pe 30 martie 2012, în format 3D.

În cei 20 de ani de carieră, Nicolas Cage, în vârstă de 45 de ani, a realizat peste 40 de filme, printre care se numără "Părăsind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes. Nicolas Cage a terminat de curând filmările pentru "The Sorcerer's Apprentice". Pe numele său real Nicholas Coppola, actorul a adoptat un pseudonim pentru a evita asocierea cu celebrul său unchi, regizorul Francis Ford Coppola.

Ryan Rodney Reynolds, starul din comedia romantică "Vrei să te însori cu mine?/ Proposal", este un actor canadian de film şi televiziune, care a devenit cunoscut pentru rolul din serialul de televiziune "Two Guys and a Girl". Înainte de căsătoria cu Scarlett Johansson, el a fost iubitul cântăreţei canadiene Alanis Morrissette.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici