Nicolas Cage va juca într-un musical

Actorul american Nicolas Cage va juca în musicalul "Frank or Francis", regizat de cineastul Charlie Kaufman.

119 afișări
Imaginea articolului Nicolas Cage va juca într-un musical

Nicolas Cage va juca într-un musical (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Nicolas Cage a fost nominalizat la Oscar în 2003 pentru rolul din "Adaptation", un lungmetraj regizat pe baza unui scenariu scris de acelaşi Charlie Kaufman, informează express.co.uk.

Din distribuţia musicalului "Frank or Francis" mai fac parte actorii specializaţi în filme de comedie Steve Carell şi Jack Black. Musicalul gravitează în jurul vieţii unui scriitor, Frank, care intră într-un conflict cu un blogger, Francis.

Producţia acestui film, regizat de Kaufman pe baza unui scenariu propriu, va începe în ianuarie 2012.

În cei peste 20 de ani de carieră, Nicolas Cage a realizat mai mult de 40 de filme, printre care se numără "Părăsind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes.

Anul trecut, actorul a filmat în România pentru noul său film "Ghost Rider - Spirit of Vengeance", care va fi lansat în 2012.

Charlie Kaufman este scenaristul unor filme celebre, precum "În pielea lui John Malkovich/ Being John Malkovich", "Strălucirea eternă a minţii neprihănite/ Eternal Sunshine of the Spotless Mind" şi "Synecdoche, New York".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici