Nicolas Cage va juca într-un nou thriller, regizat de Roger Donaldson

Actorul Nicolas Cage va interpreta rolul unui bărbat a cărui soţie este victima unei crime oribile în thriller-ul "The Hungry Rabbit Jumps", pe care îl va regiza Roger Donaldson, cel care semnează "Jaful de pe Baker Street".

21 afișări
Imaginea articolului Nicolas Cage va juca într-un nou thriller, regizat de Roger Donaldson

Nicolas Cage va juca într-un nou thriller, regizat de Roger Donaldson (Imagine: MediafaxFoto/AFP)

Nicolas Cage va juca într-un nou thriller, regizat de Roger Donaldson (Imagine: MediafaxFoto/AFP)

La numai câteva zile după ce a semnat pentru rolul din filmul de acţiune 3D "Drive Angry", Nicolas Cage s-a mai angajat să joace şi în "The Hungry Rabbit Jumps".

Filmul spune povestea unui bărbat a cărui soţie este ucisă brutal şi care intră apoi într-o organizaţie paramilitară underground.

Filmările pentru "The Hungry Rabbit Jumps", al cărui producător va fi Tobey Maguire, sunt programate să înceapă în ianuarie la New Orleans, iar la încheierea acestora, Cage va trece direct la următorul proiect - "Drive Angry" - la care încep filmările în aprilie.

Nicolas Cage va juca într-un nou thriller, regizat de Roger Donaldson (Imagine: MediafaxFoto/AFP)

Tot în statul Louisiana, Nicolas Cage a mai filmat şi "Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans", prezentat pe 4 septembrie la Festivalul de Film de la Veneţia.

În cei 20 de ani de carieră, Nicolas Cage, în vârstă de 45 de ani, a realizat peste 40 de filme, printre care se numără "Părăsind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes. Nicolas Cage a terminat de curând filmările pentru "The Sorcerer's Apprentice".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici