Nicolas Sarkozy a luat masa cu Michelle Obama şi cu copiii cuplului prezidenţial

Preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy, a luat masa cu prima doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, şi cu copiii cuplului prezidenţial american, relatează cotidianul The Times în ediţia electronică.

20 afișări
Imaginea articolului Nicolas Sarkozy a luat masa cu Michelle Obama şi cu copiii cuplului prezidenţial

Michelle Obama si Carla Bruni Sarkozy (Imagine din arhiva Mediafax Foto/AFP)

Preşedintele Barack Obama era deja în drum spre Washington când soţia sa Michelle şi fiicele Sasha şi Malia erau primiţi la Palatul Élysée de Nicolas Sarkozy şi de soţia sa Carla Bruni.

La dineu au fost prezenţi şi cei trei copii ai lui Nicolas Sarkozy precum şi copilul de opt ani al Carlei Bruni. Nicolas Sarkozy a dat tonul pentru a-i cânta "La Mulţi Ani" Sashei Obama, care a împlinit duminică opt ani. Ziua sa de naştere a coincis cu Ziua Mamei din Franţa. La dineu au fost prezente şi mama lui Barack Obama, naşa acestuia şi o nepoată a preşedintelui american.

Nicolas Sarkozy încerca să nu pară afectat de refuzul preşedintelui SUA de a petrece un timp minim cu el zilele trecute, deşi cei doi lideri se aflau practic în acelaşi cartier din Paris cu ocazia ceremoniilor pentru Ziua Debarcării.

Cuplul prezidenţial american a vizitat Catedrala "Notre Dame", Muzeul "Pompidou" şi a cinat la un restaurant mic, după o croazieră pe Sena.

Echipa de protocol a lui Sarkozy a fost nemulţumită de modul în care cuplul prezidenţial american şi-a impus programul în timpul vizitei de trei zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici