Nicolas Sarkozy şi Carla Bruni s-ar fi căsătorit joi, 10 ianuarie, la Elysée - presă

Cotidianul L'Est Républicain a anunţat, în ediţia de luni, 14 ianuarie, că Nicolas Sarkozy şi Carla Bruni s-au căsătorit joia trecută, aşa cum, de altfel, se zvonea în presă, precizând, însă, că mariajul a avut loc nu la primărie, ci la palatul Elysée.

1 afișare
Imaginea articolului Nicolas Sarkozy şi Carla Bruni s-ar fi căsătorit joi, 10 ianuarie, la Elysée - presă

Nicolas Sarkozy şi Carla Bruni s-ar fi căsătorit joi, 10 ianuarie, la Elysée - presă

Potrivit site-ului nouvelobs.com, citând o sursă "apropiată unui martor care a asistat la căsătorie", publicaţia afirmă că preşedintele francez şi cântăreaţa italiană "s-ar fi căsătorit joia trecută, la Elysée".

În timpul conferinţei de presă de marţi, 8 ianuarie, Nicolas Sarkozy a afirmat că relaţia sa cu Carla Bruni "este serioasă". El a adăugat atunci, referitor la data căsătoriei, că s-ar putea ca ziariştii să afle despre mariaj când acesta se va fi produs deja.

L'Est Républicain aminteşte că articolul 169 din codul civil stipulează faptul că, "în caz de cauze grave, publicarea anunţurilor de căsătorie nu este obligatorie". Această uniune, crede cotidianul, va pune capăt problemelor de protocol care apar în timpul vizitelor lui Sarkozy. Preşedintele francez se află în prezent în Golf fără Carla Bruni şi urmează să meargă în India, pe 24 ianuarie. Presa indiană comenta, săptămâna trecută, asupra acestei vizite, afirmând că cei doi musafiri ar trebui ori să vină căsătoriţi, ori în delegaţii separate, pentru că, în viziunea indienilor, "o prietenă nu-i acelaşi lucru cu o soţie".

Potrivit dispoziţiilor din codul civil francez referitoare la locul de organizare a căsătoriei, aceasta se poate oficia în afara primăriei numai în cazuri grave, mai ales de ordin medical, care împiedică deplasarea la primărie, sau în cazul unui pericol iminent de moarte.

Săptămâna trecută, presa franceză a scris chiar că Nicolas Sarkozy şi Carla Bruni, care şi-au oficializat relaţia în urmă cu aproximativ trei săptămâni şi care formează un cuplu de ceva mai mult de o lună de zile, ar aştepta şi un copil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici