Nicole Kidman a rămas însărcinată datorită unei "cascade a fertilităţii"

Nicole Kidman atribuie meritul sarcinii sale neaşteptate unei băi făcute în apele unei cascade din Australia, alături de alte şase colege de platou, care la rândul lor au devenit mame, informează Sky News.

34 afișări
Imaginea articolului Nicole Kidman a rămas însărcinată datorită unei "cascade a fertilităţii"

Nicole Kidman a rămas însărcinată datorită unei "cascade a fertilităţii"

Actriţa australiană, în vârstă de 41 de ani, câştigătoare a premiului Oscar pentru rolul din filmul "Orele", a dat naştere unei fetiţe în luna iulie. Ea a declarat că împreună cu alte şase femei s-au scăldat în apele micului oraş Kununurra, în timpul filmărilor la "Australia", şi că toate au rămas însărcinate la puţin timp după.

"Niciodată nu m-am gândit că aş putea rămâne însărcinată şi da naştere unui copil, dar s-a întâmplat în perioada producerii acestui film", a spus Kidman într-un interviu acordat revistei The Australian Women's Weekly .

"Şapte copii au fost concepuţi în urma acestui film şi numai unul a fost băiat. Este ceva în apele Kununurra, pentru că noi toate te-am îmbăiat în această cascadă, pe care acum o putem numi a «fertilităţii»".

Filmul "Australia", în regia lui Baz Luhrmann, a fost filmat în Kununurra, un mic oraş în vestul Australiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici