Nicole Kidman, într-un rol provocator în ultimul său film - FOTO

Actriţa Nicole Kidman apare în noul său film, "The Paperboy", într-un rol mult mai îndrăzneţ faţă de cele în care actriţa de la Holywood era obişnuită să joace până acum. Vedeta abordează personajul lui Charlotte Bless, o femeie aparent simplă, dar care reuşeşte să se angajzeze într-un joc periculos cu un condamnat la moarte.

5940 afișări
Imaginea articolului Nicole Kidman, într-un rol provocator în ultimul său film - FOTO

Nicole Kidman (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În noul său film "The Paperboy", regizat de Lee Daniels, actriţa de origine australiană abordează unul dintre cele mai îndrăzneţe roluri ale sale, informează Daily Mail.

Actriţa în vârstă de 45 de ani joacă rolul lui Charlotte Bless, o femeie care începe să corespondeze cu un condamnat la moarte, fiind angrenată într-un joc erotic la distanţă care devine din ce în ce mai periculos. Charlotte se dedică pe parcursul întregului film să îi demonstreze nevinovâţia condamnatului.

Într-unul dintre posterele oficiale ale peliculei, Nicole Kidman este înfăţişată într-o rochie care îi pune în evidenţă corpul. Într-un alt poster din "The Paperboy" Kidman este alături de Zack Efron, actorul care îl interpretează pe Jack Jensen, partenerul lui său din film.

Aflată pe covorul roşu al Festivalului de Film din New York, Nicole Kidman a declarat: "Multe lucruri mă sperie, dar încerc să trec de asta. Nu cred că sunt neînfricată... cred că am de fapt multă teamă. Toată viaţa am încercat să mă arunc în lucrurile care mă sperie. Cred că am ştiut cu toţii (făcând referire la "The Paperboy") că trebuie să dăm tot ceea ce e mai bun din noi. A fost o experienţă foarte interesantă şi ne-a dat o senzaţie diferită, ca şi cum am fi fost într-un vis".  

Alături de Kidman, în film mai apare Matthew McConaughey, care joacă rolul unui reporter ce caută dovezi care îl pot scăpa de condamnare pe acuzat. În rolul celui condamnat se află John Cusak, cel cu care Kidman corespondează. Filmul "The Paperboy" este bazat pe un roman scris de Peter Dexter, inspirat din fapte reale.

În timpul Festivalului de Film de la New York Kidman a declara că pentru a-şi pregăti rolul acestui film a întâlnit cinci femei care au fost condamnate. "Pentru mine să joc acest rol al unei femei care în mod cert speriată de intimitate, de a se apropia de cineva, mai ales că încearcă o relaţie cu cineva care este în închisoare, iar atunci când iese din închisoare contextul se schimbă. Am şi spus că nu ştiu dacă voi reuşi să fiu prea autentică în rolul acesta, dar am primit încurajări că voi reuşi", a declart Nicole Kidman.

Făcând referire la personajul său, actriţa australiană susţine că Charlotte Bless a reuşit să îi ofere încredere şi nu a făcut-o să fie inhibată, aşa că a reuşit să intre în pielea personajului. "Pentru mine libertatea sexualităţii lui Charlotte a fost foarte importantă. Nu aş fi vrut să spun «Nu» la totul, aşa cum fac de multe ori actorii. Cred că pe măsură ce îmbătrâneşti devi un pic mai speriat, acesta este lucrul care mă face să merg mai departe, să fiu mai luptătoare cu propriile mele nesiguranţe", a adăugat vedeta.

Nicole Kidman a devenit cunoscută în 1995, cu filmul "Pe viaţă şi pe moarte", în regia lui Gus Van Sant. A câştigat aprecierea criticilor pentru rolul Isabelei Archer din filmul "Portretul unei doamne" (1996), o adaptare a romanului lui Henry James. Kidman a jucat în filme cu buget mare, precum "Pacificatorul" (1997), alături de George Clooney şi Marcel Iureş, dar şi în comedii romantice, precum "Ce vrăji au mai făcut fetele" (1998), alături de Sandra Bullock. În 1999, Kidman a jucat în "Cu ochii larg închişi", în regia lui Stanley Kubrick, iar în 2001, a interpretat rolul curtezanei din musicalul "Moulin Rouge!", care i-a adus Globul de Aur şi o nominalizare la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă. Actriţa australiană a câştigat Globul de Aur, premiul BAFTA şi premiul Oscar pentru rolul din filmul "Orele" (2002).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici