Video Nicole Kidman, la un pas de a avea soarta prinţesei Diana

Nicole Kidman a compărut, luni, la un tribunal din Sydney, ca martor într-un proces intentat pentru defăimare companiei Fairfax Media de un paparazzo care, în 2005, a urmărit-o pe actriţă cu o maşină şi din cauza căruia aceasta ar fi putut muri.

4 afișări

Kidman a declarat că a fost urmărită de fotograful Jamie Fawcett în timp ce se îndrepta spre locuinţa din Sydney a părinţilor ei, pe 23 ianuarie 2005. Actriţa, care a stat pe bancheta din spate a maşinii, a spus că a fost înspăimântată de moarte. Fotograful a condus în mod iresponsabil, a trecut pe roşu la semafor şi a sărit peste un zid din beton.

"John Manning (şoferul actriţei n.red.) mi-a spus că am fost urmăriţi de Jamie Fawcett şi de o altă maşină. El mi-a spus că (fotografii n.red.) conduceau ca nebunii, au trecut pe roşu la semafor şi au sărit peste un zid din beton", a spus Kidman. "Am fost înspăimântată şi m-am temut că vom avea un accident. Am fost cu adevărat foarte înspăimântată", a declarat actriţa, câştigătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Orele".

Când a ajuns la locuinţa părinţilor ei, şoferul era "zguduit", iar ea "plângea şi era tulburată", a declarat Kidman, a cărei mărturie a amintit de accidentul care a provocat moartea prinţesei Diana, la Paris, în 1997.

Nicole a fost citată ca martor în procesul intentat pentru calomnie companiei Fairfax Media de fotograful australian Jamie Fawcett.

Curtea supremă din Sydney a descoperit că un articol publicat în ianuarie 2005 în cotidianul The Sun Herald constituie o calomnie la adresa lui Fawcett, iar audierile curente sunt destinate a stabili dacă editorii au argumente care să vină în sprijinul apărării lor.

Kidman a mai adăugat că mama sa l-a văzut în ziua aceea pe fotograf bântuind în jurul locuinţei sale şi că, în acea perioadă, angajaţii săi au descoperit în locuinţă un dispozitiv de ascultare.

Actriţa a mai spus că fotograful şi colaboratorii lui au mai urmărit-o în numeroase ocazii şi că, din acest motiv, în prezent este prea înspăimântată pentru a conduce singură maşina. Actriţa a mai spus că gărzile sale i-au comunicat că acelaşi fotograf a urmărit-o în timp ce era în luna de miere, în Tahiti, în 2006, şi în timpul vacanţei de Crăciun, în 2006.

Nicole Kidman a fost în centrul mai multor incidente legate de paparazzi. În 1999, un jurnalist a fost condamnat în Statele Unite pentru că a interceptat ilegal convorbiri telefonice purtate de Kidman cu fostul său soţ, actorul Tom Cruise, şi a vândut înregistrările unui tabloid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici