Nicole Kidman, pe lista prezentatorilor galei Globurilor de Aur din 2010

Actorii Nicole Kidman şi Sam Worthington se vor număra printre personalităţile invitate să prezinte cea de-a 67-a gală a Globurilor de Aur, au anunţat reprezentanţii Hollywood Foreign Press Association, care decernează prestigioasele premii, informează accesshollywood.com.

16 afișări
Imaginea articolului Nicole Kidman, pe lista prezentatorilor galei Globurilor de Aur din 2010

Nicole Kidman, pe lista prezentatorilor galei Globurilor de Aur din 2010 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Nicole Kidman şi Sam Worthington se vor alătura astfel unei liste deja impresionante de staruri care vor prezenta gala, din care fac parte Julia Roberts, Mickey Rourke, Jennifer Aniston, Halle Berry, Colin Farrell şi Matthew Fox.

Martin Scorsese va primi premiul Cecil B. DeMille, care îi va fi înmânat de Robert De Niro şi Leonardo Di Caprio.

Filmul "Sus, în aer/ Up In The Air", cu George Clooney în rolul principal, a primit cele mai multe nominalizări la gala Globurilor de Aur 2010, concurând la şase categorii.

Cea de-a 67-a gală a Globurilor de Aur va avea loc pe 17 ianuarie, la Beverly Hilton din Los Angeles.

Evenimentul va fi difuzat de postul NBC şi va fi prezentat de actorul britanic Ricky Gervais.

Decernate de Asociaţia presei străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association/ HFPA), premiile Globul de Aur nu anticipează neapărat câştigătorii premiilor Oscar, care vor fi acordate pe 7 martie, dar pot, totuşi, să fixeze anumite jaloane pe drumul către râvnitele distincţii acordate de Academia de film americană.

Lungmetrajul "Vagabondul milionar/ Slumdog Millionaire", desemnat cel mai bun film-dramă la gala Globurilor de Aur 2009, a primit şi Oscarul pentru cel mai bun film anul acesta, însă un astfel de dublu triumf nu a mai fost întâlnit din 2003, când "Stăpânul inelelor: Întoarcerea regelui" a stabilit o performanţă similară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici