Nicole Kidman se simţea singură înainte să-l cunoască pe Keith Urban

Nicole Kidman, în vârstă de 41 de ani, a declarat că înainte de a-l cunoaşte pe actualul ei soţ, Keith Urban, se simţea singură şi considera că nu are noroc în dragoste, informează site-ul femalefirst.co.uk.

12 afișări
Imaginea articolului Nicole Kidman se simţea singură înainte să-l cunoască pe Keith Urban

Nicole Kidman se simţea singură înainte să-l cunoască pe Keith Urban (Imagine: Mediafax Foto)

"Soţul meu, Keith, este cea mai importantă persoană din viaţa mea şi e un sentiment reciproc. Am fost doi oameni singuri, care s-au întâlnit într-un moment în care au putut să se deschidă unul în faţa celuilalt. De când m-am căsătorit am refuzat mai multe proiecte. Nu vreau să fiu departe de persoana pe care o iubesc. Când sunt în braţele soţului meu, mă simt acasă", a declarat actriţa.

 

Nicole Kidman a mărturisit şi faptul că grădinăritul este noua ei pasiune, care o ajută să se relaxeze.

"Noul meu hobby este grădinăritul. Ador asta. Este un hobby specific femeilor din familia Kidman. Mama şi sora mea practică grădinăritul însă eu abia m-am apucat. Eu şi Keith avem o mică grădină de legume în Tennessee", a mai spus Kidman.

Actriţa şi soţul ei, cântăreţul Keith Urban, au împreună o fiică, Sunday Rose, care s-a născut în luna iulie. Kidman mai are doi copii, Isabella, în vârstă de 14 ani, şi Connor, în vârstă de 12 ani, pe care i-a adoptat în timpul celor şase ani de căsătorie cu actorul american Tom Cruise.

Nicole Kidman, care a primit premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 2003, pentru rolul din filmul "Orele", a colaborat şi cu regizorul australian Baz Luhrmann la musicalul "Moulin Rouge".

În ultimii ani, filmele în care Kidman a jucat, precum "O viaţă nouă" (2004), "Traducătoarea" (2005), "Diane Arbus" (2006), "Invazia" (2007) şi "Margot at the Wedding" (2007), nu au avut un mare succes comercial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici