Nicole Kidman şi Condoleeza Rice, printre Femeile anului 2008 la revista Glamour

Actriţa Nicole Kidman, Hillary Clinton, dar şi Condoleeza Rice, secretarul de stat american, se numără printre personalităţile desemnate Femeile anului 2008, de către revista Glamour.

114 afișări
Imaginea articolului Nicole Kidman şi Condoleeza Rice, printre Femeile anului 2008 la revista Glamour

Nicole Kidman - Femeile anului 2008 la revista Glamour (Imagine: Glamour)

Celebra revistă Glamour, consacrată modei şi celebrităţilor, a premiat-o şi pe directoarea grupului Chanel, Maureen Chiquet, alături de şase femei laureate ale premiului Nobel pentru pace: Shirin Ebadi (Iran), Wangari Maathai (Kenya), Mairead Corrigan Maguire şi Betty Williams (Irlanda), Rigoberta Menchú Tum (Guatemala) şi Jody Williams (SUA).

Revista Glamour a inclus-o pe lista premiilor şi pe Nujood Ali, o fetiţă de doar 10 ani din Yemen, care a obţinut un divorţ istoric, cu ajutorul avocatei sale, Shada Nasser. Nujood Ali este prima fetiţă din lumea arabă, dintre miile de victime ale căsătoriilor forţate organizate de familie, care reuşeşte să obţină divorţul.

Vezi aici galerie foto

Premiile Glamour au fost decernate luni seara, în cadrul unei gale organizate la Carnegie Hall din New York, în prezenţa celebrităţilor omagiate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici