Nicole Kidman spune că este îndrăgostită, dar nu şi fericită

Actriţa australiană Nicole Kidman a declarat, în cadrul unui interviu, că este "foarte îndrăgostită" de soţul său, cântăreţul Keith Urban, dar că nu poate descrie căsătoria sa drept una "fericită".

2 afișări
Imaginea articolului Nicole Kidman spune că este îndrăgostită, dar nu şi fericită

Nicole Kidman spune că este îndrăgostită, dar nu şi fericită

Nicole Kidman s-a căsătorit cu cântăreţul de muzică country Keith Urban în iunie 2006, la Sydney, dar la patru luni după nuntă, muzicianul s-a internat într-o clinică de dezintoxicare, unde a rămas 90 de zile.

Kidman a declarat pentru revista americană Interview că în ciuda sentimentelor puternice pe care le are faţă de soţul său, dragostea nu poate garanta longevitatea unei relaţii.

"Nu ştii niciodată ce ţi se poate întâmpla", a spus Nicole. "Eu şi soţul meu ne respectăm şi suntem foarte îndrăgostiţi unul de celălalt. Cam aşa aş pune problema. Încercăm să menţinem aceste lucruri şi sperăm că situaţia va dura până la sfârşitul vieţilor noastre", a adăugat actriţa, citată de thisislondon.co.uk

După ce i s-a spus că ea şi Urban par fericiţi împreună, actriţa a replicat: "Nu spun niciodată acest lucru". "Pe de o parte, pentru că interviurile sunt făcute în avans şi nu ştii niciodată ce se poate întâmpla. Vieţile cuplurilor sunt complicate şi frumoase şi aşa ar trebui să rămână. Sunt tăcute. Complicat de tăcute. Nu trebuie făcute publice", a spus actriţa.

Kidman a mai spus că este posibil să părăsească Hollywood-ul. "Am găsit alte lucruri în viaţa mea care mă fac să mă simt împlinită".

Starul în vârstă de 40 de ani, care are doi copii adoptaţi în timpul căsătoriei cu Tom Cruise, Bella, în vârstă de 15 ani, şi Conor, în vârstă de 12 ani, a vorbit recent, într-un interviu pentru Vanity Fair, despre dorinţa sa de a avea un copil cu Urban. În acelaşi interviu, Kidman a dezvăluit că a suferit o traumă enormă după ce, pe când era căsătorită cu actorul Tom Cruise, la vârsta de 23 de ani, a pierdut o sarcină.

Între timp, actriţa australiană încearcă să se îngraşe pentru noul său rol din "The Reader". Kidman s-a îngrăşat deja cu 4 kilograme şi urmează să se mai îngraşe cu alte cinci kilograme în săptămânile următoare. Actriţa joacă rolul Hannei Schmitz în adaptarea pentru marele ecran a bestseller-ului cu acelaşi titlu, scris de Bernhard Schlink, care tratează repercusiunile emoţionale ale Holocaustului asupra oamenilor din Germania postbelică.

Nu este pentru prima dată când actriţa acceptă modificări ale fizicului său pentru a juca un rol: Nicole şi-a modificat artificial nasul pentru a juca rolul Virginiei Woolf în lungmetrajul "Orele", partitură pentru care a fost recompensată în 2003 cu un premiu Oscar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici