Nicole Kidman vrea să adopte un copil vietnamez

Actriţa Nicole Kidman şi soţul său, cântăreţul de muzică country Keith Urban, vor să adopte un copil din Vietnam, lucru confirmat de autorităţile din Ministerul vietnamez al Justiţiei, informează femalefirst.co.uk.

18 afișări
Imaginea articolului Nicole Kidman vrea să adopte un copil vietnamez

Nicole Kidman vrea să adopte un copil vietnamez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Da, Nicole Kidman îşi doreşte un copil din Vietnam. Am fost contactaţi pentru acest lucru", a declarat Dang Minh Dao, director al Departamentului de Adopţii Internaţionale din cadrul Ministerului Justiţiei din Vietnam.

Minh Dao a refuzat să ofere informaţii cu privire la copilul ce urmează să fie adoptat, precizând: "Aceasta este o informaţie sensibilă. Nu dorim să o facem publică".

Guvernul american refuză să se ocupe cu adopţii ale unor copii din Vietnam din cauza traficului de persoane şi a corupţiei.

Cu toate Nicole Kidman şi soţul ei, Keith Urban, locuiesc în Statele Unite, ambii au cetăţenie australiană, fapt care îi va ajuta în procesul de adopţie.

Taxele de dosar pentru adoptarea unui copil din Vietnam se ridică la peste 17.000 de euro.

Kidman l-a cunoscut pe Urban în ianuarie 2005, la un eveniment care se desfăşura în Los Angeles. Cei doi s-au căsătorit în iunie 2006, la Sydney, şi au împreună o fetiţă, Sunday Rose, în vârstă de aproape un an.

Celebra actriţă mai are doi copii adoptaţi împreună cu fostul său soţ, Tom Cruise - Connor şi Isabella.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici