Nicoleta Luciu, mesager al lui Moş Nicolae

Vedetele Acasă TV Nicoleta Luciu, Ioana Ginghină, Eugenia Şerban şi Adela Popescu s-au transformat pentru o seară în ajutoarele lui Moş Nicolae, pentru copiii şi nepoţii lor.

239 afișări
Imaginea articolului Nicoleta Luciu, mesager al lui Moş Nicolae

Nicoleta Luciu, mesager al lui Moş Nicolae (Imagine: AcasaTv)

Aflată la prima sărbătoare în postura de mămică, Nicoleta Luciu nu s-a putut opri să nu îi cumpere lui Zsolt cel mic o mulţime de cadouri.

"I-am luat jucării, hăinuţe, tot ce am crezut eu că o să îi placă. E adevărat că Zsoltică e micuţ şi nu-şi dă seama încă, dar am fost atât de încântată că pot în sfârşit să-l ajut pe Moş Nicolae să îi aducă ceva micuţului meu, încât m-am lăsat dusă de val. Am fost atât de fericită când i-am dat, pe rând, jucările, iar el întindea curios mânuţa după ele", spune emoţionată Nicoleta.

Aceeaşi experienţă a trăit-o şi actriţa Ioana Ginghină.

"Am ieşit la plimbare cu Ruxi şi i-am povestit tot drumul despre Moş Nicolae şi despre darurile lui. Se uita mirată la mine şi amuzată. Anul ăsta, Moşul care vine la copii cuminţi i-a adus două vestuţe, doi pantalonaşi şi multe jucării chiţăitoare", mărturiseşte vedeta Acasă.

Deşi fiul ei este acum un adolescent, Eugenia Şerban s-a pregătit să-l ajute pe Moş Nicolae să îi aducă lui Lorans ce-şi doreşte.

"Anul acesta Lorans, care e de acum un tânăr cu pretenţii, mi-a spus că ar vrea de la Moş Nicolae haine. Şi pentru că a fost cuminte, a primit cadoul dorit", spune Eugenia.

Şi îndrăgita actriţă Adela Popescu l-a ajutat pe Moş Nicolae să ajungă la nepoţeii ei, pe care îi iubeşte foarte mult, cu multe jucării.

"Le-am luat câteva hăinuţe, nepoţelului un trenuleţ, iar celei mici o jucărie care scoate tot felul de sunete. M-am simţit foarte bine când am scotocit prin magazine în căutarea unui cadou pentru cei mici. Am simţit din nou bucuria de a dărui", mărturiseşte zâmbind Adela.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici