Nicoleta Luciu şi-a petrecut Revelionul la minus 20 de grade

Nicoleta Luciu, interpreta Sorayei în telenovela "Iubire şi onoare", ce va reveni cu un nou sezon din 24 ianuarie, la Acasă, şi-a petrecut vacanţa de iarnă la Harghita Băi, alături de familie şi prieteni dragi, informează un comunicat.

125 afișări
Imaginea articolului Nicoleta Luciu şi-a petrecut Revelionul la minus 20 de grade

Nicoleta Luciu şi-a petrecut Revelionul la minus 20 de grade (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Nicoleta Luciu şi-a petrecut sărbătorile împreună cu iubitul ei, Zsolt Csergo, micuţul Zsolt, rude şi prieteni dragi. Alături de ea a fost şi sora ei, Iuliana Luciu, interpreta Lămâiei în serialul "Moştenirea", care revine la Pro TV din 17 ianuarie.

Noul An i-a adus Nicoletei Luciu un moment pe care şi l-a dorit de multă vreme: o petrecere în noaptea dintre ani în care să-i aibă alături pe cei mai apropiaţi oameni din viaţa ei. "De Revelion am fost la Harghita Băi împreună cu familia şi foarte mulţi prieteni, în total vreo 40 de persoane. Noaptea de Revelion am petrecut-o la restaurantul hotelului unde am fost cazaţi. Am dansat, am cântat, ne-am distrat şi am mâncat fără restricţii şi totuşi cumpătat. Focul de artificii a fost impresionant şi fiind în vârf de munte puteam să vedem şi artificiile de la localităţile din vale. Copiii au avut şi ei petrecerea lor în timpul căreia s-au jucat şi s-au uitat la desene animate, dar care a început mai devreme şi s-a terminat înainte de miezul nopţii", spune Nicoleta Luciu.

Mai mult, şi vremea a fost de partea lor pentru că înainte să plece în vacanţă, la Miercurea Ciuc a nins ca în poveşti: "Am avut parte de privelişti frumoase pentru ca a nins foarte mult. De Crăciun am fost la Miercurea Ciuc şi am vizitat rudele de la ţară. I-am arătat lui Zsolt Jr. animalele domestice şi a fost încântat să dea de mâncare la iepuraşi. Moş Crăciun a fost generos cu toată lumea, iar fiul meu s-a bucurat tare mult la vederea Moşului cu care s-a şi jucat".

"A fost o vacanţă foare reuşită, a fost primul Revelion petrecut alături de familie şi prieteni în cadrul unei petreceri foarte frumoase. M-am reîntors acasă cu bateriile încărcate şi cu energie pentru începerea filmărilor la telenovela «Iubire şi onoare»", spune Nicoleta.

După o vacanţă de iarnă de poveste, Nicoleta Luciu revine Acasă din 24 ianuarie, într-un nou sezon plin de acţiune al telenovelei "Iubire şi onoare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici