Nicoleta Luciu vorbeşte despre operaţia ei de mărire a sânilor la "Ce se întâmplă, doctore? "

Nicoleta Luciu dă detalii din culisele operaţiei de mărire a sânilor la care a apelat recent, iar Sonique dezvăluie cum şi-a schimbat stilul de viaţă după ce a fost diagnosticată cu cancer, sâmbătă, de la ora 10.00, în prima ediţie din acest sezon al emisiunii "Ce se întâmplă, doctore?", la Pro TV.

770 afișări
Imaginea articolului Nicoleta Luciu vorbeşte despre operaţia ei de mărire a sânilor la "Ce se întâmplă, doctore? "

Nicoleta Luciu vorbeşte despre operaţia ei de mărire a sânilor la "Ce se întâmplă, doctore? " (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al postului TV, chirurgii esteticieni invitaţi în emisiune încearcă să lămurească un aspect controversat: care este preţul corect al implanturilor mamare de calitate, având în vedere că mii de femei din întreaga lume au primit proteze ieftine care le pun sănătatea în pericol.

În aceeaşi ediţie a emisiunii, cântăreaţa Sonique, diagnosticată în 2009 cu cancer la sân, vorbeşte despre regimul alimentar adoptat în urma intervenţiei chirurgicale şi a chimioterapiei. Sonique povesteşte, printre altele, că la micul dejun consumă zilnic un kilogram de fructe de pădure şi că alimentaţia ei este bogată în antioxidanţi.

Este o vorbă care spune că baba suferă la frumuseţe, dar ea se aplică în cazul multor femei, pantofii cu tocuri înalte fiind un exemplu elocvent. Purtaţi timp îndelungat, pantofii cu toc înalt cresc riscul de fracturi şi de formare a monturilor şi provoacă dureri de spate. Pentru că un trup frumos este, în primul rând, unul sănătos, amatoarele de tocuri înalte află în prima ediţie din acest sezon al emisiunii "Ce se întâmplă, doctore?" câteva exerciţii fizice extrem de eficiente.

"În noul sezon al emisiunii începem deja să ne reinventăm pentru un an în care trebuie să arătăm şi să ne simţim fabulos", dezvăluie prezentatoarea emisiunii, Oana Cuzino. "În fiecare ediţie trecem în revistă toate gesturile de zi cu zi dedicate unei vieţi sănătoase, de la cele simple, care constituie un ritual firesc al îngrijirii şi înfrumuseţării, până la cele mai sofisticate şi noi metode de dobândire a siluetei dorite şi, mai ales, a sănătăţii", a mai declarat ea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici