Nicu Bocancea - decor la înlţime, pe heliportul unei clădiri din Bucureşti

Nicu Bocancea, master florist internaţional, a montat un decor impresionant de eveniment la înălţime, pe heliportul unei clădiri de 18 etaje din Bucureşti şi demonstrează o dată în plus că nu există imposibil în floristică şi organziarea de evenimente pentru cei mai excentriţi clienţi.

131 afișări
Imaginea articolului Nicu Bocancea - decor la înlţime, pe heliportul unei clădiri din Bucureşti

Nicu Bocancea - decor la înlţime, pe heliportul unei clădiri din Bucureşti

„Este clar, în meseria noastră, cerul este limita, la propriu. Am dus o masă lungă de evenimente, scaune transparente, zeci de farfurii, tacâmuri, pahare, sfeşnice şi aranjamente florale înalte de peste 4 metri construite dintr-o diversitate de flori ciclam cel mai aproape de nori, pe heliportul unei cladiri înalte, de unde Bucureştiul se vede infinit. După ore în şir de construcţii florale, urcat interminabil şi montat la înălţimi ameţitoare, am realizat că avem cea mai frumoasă meserie din lume în care orice temă de la un client este nu o provocare, ci în primul rând o bucurie şi o ocazie de a ne depăşi limitele.”, a mărturisit Nicu Bocancea, cel mai premiat master florist român la nivel internaţional, cu peste 20 de ani de experienţă în industria evenimentelor din România.   

          După peste 2 ani de restricţii pentru evenimente, oamenii se întrec în creativitate, excentricitate şi cereri la limita imposibilului către cei care le transformă nunţile, botezurile, aniversările sau evenimentele de firmă în experienţe memorabile şi unice.

„Eu lucrez de peste 20 de ani în industria florilor, a decorurilor speciale şi a evenimentelor şi am învăţat, mai ales în ultimii 2 ani, că nu este bine să cred că le-am făcut sau trăit pe toate. După ce în ultimii ani am dus evenimentele, din nevoie, în cel mai intim şi restrâns context cu putinţă, acum, cererile ne fac să începem fiecare zi, pregătiţi de noi provocări şi premiere. Pe heliport, pe câmp deschis, în castel, pe roof-top-uri, pe plajă sălbatică sau vârf de munte, evenimentul poate fi organizat impecabil şi poate arăta mai frumos decât în orice vis sau album foto.”, povesteşte Nicu Bocancea care-şi începe fiecare proiect cu creionul pe hârtie, îl continuă cu disciplină, organizare, logistică şi rigoare şi îl desâvârşeşte cu atenţie la fiecare detaliu.  

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici