Noaptea Muzeelor la Antipa se va desfăşura anul acesta online

  • Noaptea Muzeelor la Antipa se va desfăşura în acest an online, sâmbătă, de la ora 19.00.
  • Vizitatorii virtuali vor putea urmărir pe pagina de Facebook a instituţiei prezentăruile făcute de specialiştii muzeului.
428 afișări
Imaginea articolului Noaptea Muzeelor la Antipa se va desfăşura anul acesta online

Noaptea Muzeelor la Antipa se va desfăşura anul acesta online

Potrivit unui comunicat al Muzeului Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, Noaptea Muzeelor se va desfăşura anul acesta online pe pagina de facebook a instituţiei, unde, sâmbătă, între orele 19.00 şi 23.00, vizitatorii virtuali vor putea urmări online prezentările făcute de specialiştii muzeului.

Astfel, de la ora 19.00, Angela Petrescu va vorbi despre pământul cel mai tânăr al României, Delta Dunării, şi despre cele peste 250 de specii de păsări care cuibăresc aici, iar de la ora 21.00 Alexandru Iftime, biolog şi muzeograf la Muzeul Antipa, va explica de ce Marea Neagră este considerată de unii oceanologi un unicat hidrobiologic şi va spune care sunt speciile de peşti şi de nevertebrate care o populează.

Ediţia online a Nopţii Muzeelor la Antipa se va încheia la ora 23.00 cu o prezentare susţinută de Tiberiu Sahlean despre fascinanta lume a vieţuitoarelor cu sânge rece.

„Împreună cu specialistul muzeului vom face o incursiune în <Reptilia>, expoziţie care vă provoacă să lăsaţi prejudecăţile la o parte şi să observaţi comportamentul unora dintre cele mai fascinante vieţuitoare”, se arată în comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici