Noel Gallagher s-a căsătorit sâmbătă

Noel Gallagher, fost membru al trupei Oasis, s-a căsătorit sâmbătă cu iubita lui, Sara MacDonald, cu care o relaţie de peste 11 ani.

126 afișări
Imaginea articolului Noel Gallagher s-a căsătorit sâmbătă

Noel Gallagher s-a căsătorit sâmbătă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ceremonia a avut loc la luxosul hotel Lime Wood din New Forest, Hants (Marea Britanie), informează dailystar.co.uk.

Noel Gallagher şi Sara MacDonald, în vârstă de 40 de ani, s-au cunoscut cu ocazia unei petreceri private ce a fost organizată în clubul Space din Ibiza, în vara anului 2000.

Ei au împreună doi fii - Sonny Patrick, născut în octombrie 2010, şi Donovan Rory, născut în 2007. Noel Gallagher mai are o fiică născută în ianuarie 2000, numită Anais, din căsătoria cu Meg Mathews, de care a divorţat în 2001.

La nunta de sâmbătă au participat rude şi prieteni apropiaţi ai cuplului, dar nu şi Liam, fratele lui Noel, şi el fost membru al trupei Oasis. Potrivit presei internaţionale, Liam, liderul trupei Beady Eye, care nu mai vorbeşte cu fratele său din august 2009, când formaţia Oasis s-a destrămat, spune că nu a fost invitat la nunta lui Noel, în pofida faptului că el şi-a declarat dorinţa de a participa la eveniment.

Întrebat de presă dacă va participa la nunta lui Noel, Liam a declarat: "Nu merg, sunt foarte ocupat cu toate concertele din Chicago. (Noel, n.r.) îmi tot spune că nu a fost invitat la nunta mea, dar, de fapt, nimeni nu a fost la nunta mea în afară de mama lui Nicole (Appelton, n.r.) şi mama mea. I-am spus să treacă peste asta. Nu am fost invitat la nunta lui. Voi fi în Chicago".

La petrecerea burlacilor, Noel, în vârstă de 44 de ani, a recunoscut că ar vrea ca Liam - în vârstă de 38 de ani - să fie prezent la nunta sa. "Este fratele meu. Este un nebun, dar este fratele meu, aşa că ar trebui să fie acolo. Aş vrea să fie acolo (la nuntă, n.r.). În momente ca acestea, familia este familie şi cred că ar face o mulţime de oameni fericiţi. Dar el va fi mereu un idiot", a declarat Noel.

Noel Gallagher a decis să ia o pauză mai lungă în carieră, după destrămarea grupului Oasis, în vara anului 2009. Chitaristul britanic, care a compus piesele "Wonderwall" şi "Live Forever" pentru Oasis, a susţinut în 2010 câteva concerte în calitate de artist solo, la Royal Albert Hall din Londra. În prezent, muzicianul britanic este foarte aproape de a finaliza, la Los Angeles, înregistrările pentru primul lui album solo, ce va fi lansat în acest an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici