Noel Gallagher: Textele lui William Shakespeare sunt o vorbărie fără sens

Muzicianul britanic Noel Gallagher, fostul chitarist şi compozitor al trupei Oasis, a catalogat operele dramaturgului William Shakespeare drept "vorbărie fără sens".

140 afișări
Imaginea articolului Noel Gallagher: Textele lui William Shakespeare sunt o vorbărie fără sens

Noel Gallagher (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Amintindu-şi de vizionarea spectacolului de teatru "Hamlet", cu Jude Law, Gallagher a explicat că nu a înţeles "în niciun moment despre ce este vorba în piesă", informează nme.com.

"Mă gândeam: 'Ştiu că vorbesc în engleză, dar e o vorbărie fără sens'. Pot să apreciez acţiunea şi faptul că ei (actorii n.r.) au învăţat toate acele replici, dar… ce naiba se întâmpla", a declarat muzicianul.

Pe de altă parte, Gallagher a mai mărturisit că dacă ar fi primarul Londrei pentru o zi, ar renunţa la interdicţia privind fumatul.

"Fumez de când eram adolescent şi acum cei la fel ca mine stau pe afară. Ceea ce mă enervează este că iarna sunt toţi afară tremurând", a mai spus el.

Recent, Noel Gallagher a anunţat că va lansa, în luna octombrie, un album şi va susţine un turneu alături de noua lui trupă, High Flying Birds.

Noel Gallagher şi-a anunţat plecarea din trupa Oasis după o ceartă cu fratele său Liam, pe 29 august 2009, chitaristul postând apoi pe site-ul formaţiei britanice un mesaj în care afirma că nu va mai cânta alături de controversatul lui frate mai tânăr. Noel Gallagher a decis să ia o pauză mai lungă în carieră, după destrămarea grupului Oasis, în vara anului 2009. Chitaristul britanic, care a compus piesele "Wonderwall" şi "Live Forever" pentru Oasis, a susţinut în 2010 câteva concerte în calitate de artist solo, la Royal Albert Hall din Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici