Noel Gallagher va deveni tată pentru a treia oară

Noel Gallagher, fostul component al trupei Oasis, va deveni tată pentru a treia oară, iar dacă bebeluşul va fi băiat, acesta se va numi Nelson, în onoarea fostului preşedinte sud-african Nelson Mandela, informează thesun.co.uk.

46 afișări
Imaginea articolului Noel Gallagher va deveni tată pentru a treia oară

Noel Gallagher va deveni tată pentru a treia oară (Imagine: Mediafax Foto)

Presa britanică afirmă că iubita starului, Sara MacDonald, a rămas însărcinată în timp ce cuplul se afla într-o vacanţă în Africa de Sud.

Noel Gallagher, în vârstă de 42 de ani, le-a mărturisit prietenilor că a fost extrem de fericit după ce medicii au confirmat că Sara, în vârstă de 38 de ani, este însărcinată în trei luni.

Cuplul are deja un băieţel, Donovan, în vârstă de doi ani.

"Noel şi Sara sunt extrem de încântaţi. Prietenii lor glumesc încă de pe acum, susţinând că Nelson este marele favorit pe lista de posibile prenume pentru bebeluş, deoarece acesta a fost conceput în timpul unei vacanţe în Africa de Sud", a declarat un prieten al cuplului.

Noel Gallagher şi editorul Sara MacDonald au o relaţie de zece ani.

Noel Gallagher, care mai are o fiică dintr-o relaţie precedentă, Anais, în vârstă de 10 de ani, a decis să ia o pauză mai lungă în carieră, după destrămarea grupului Oasis, în vara anului 2009. Chitaristul britanic, care a compus piesele "Wonderwall" şi "Live Forever" pentru Oasis, susţine joi şi vineri două concerte în calitate de artist solo la Royal Albert Hall din Londra. Încasările obţinute în urma acestor evenimente vor fi donate fundaţiei Teenage Cancer Trust.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici