Noemi neagă că ea ar fi cauza divorţului lui Silvio Berlusconi

Noemi Letizia, cu care premierul italian Silvio Berlusconi este suspectat că ar avea o relaţie, neagă că ea ar fi motivul divorţului acestuia, explicând totodată că apelativul "Papi" cu care i se adresează este un semn de afecţiune, într-un interviu publicat de Mail on Sunday în ediţia online.

48 afișări
Imaginea articolului Noemi neagă că ea ar fi cauza divorţului lui Silvio Berlusconi

Noemi neagă că ea ar fi cauza divorţului lui Silvio Berlusconi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

 "Toată lumea poate vedea că nu eu sunt cauza divorţului. Cum poate petrecerea de 18 ani a unei fete să ruineze o căsătorie? Şi dacă este aşa, ce fel de mariaj este acesta? Nu am nimic de-a face cu asta. Ce a spus Veronica nu mă deranjează. Sunt problemele ei de familie. Nu ar trebui să fiu acuzată eu pentru ele", a declarat tânăra.

Deşi este neclar modul în care Berlusconi a cunoscut-o pe Noemi, aceasta susţine că îl cunoaşte pe "Silvio" ca prieten de familie de mai mulţi ani şi că a vizitat locuinţele acestuia din Roma şi Sardinia. "Îl cunosc pe Silvio de când mă ştiu", a explicat ea.

"De fapt, când eram mică, i-am dat numele după care toată lumea îl cunoaşte acum", a declarat ea, referindu-se la apelativul "Papi". "Pentru că sunt drăguţă, le pun nume persoanelor pe care le iubesc. Aşa că i-am pus unul şi lui Silvio pentru că este dulce. Pentru a arăta afecţiunea", a explicat ea.

 Noemi Letizia

Totodată, tânăra susţine că venirea lui Berlusconi la petrecerea ei a fost neaşteptată. Potrivit unor informaţii, premierul ar fi aşteptat la bordul avionului său privat aproape o oră pe aeroportul din Neapole, deliberând dacă să meargă sau nu. "Chiar nu am ştiut nimic despre asta. A fost o surpriză pentru mine, pentru toţi", susţine Noemi. "Tata l-a chemat pentru că sunt prieteni. Este doar o relaţie între două familii, între doi taţi", a precizat tânăra, afirmând că ea a fost "pur şi simplu prinsă la mijloc".

"Nu cred că este corect să ataci o fată de 18 ani. Unele dintre aceste atacuri au fost puternice. Sunt foarte dezamăgită de comportamentul acestor adulţi care nu se gândesc de două ori înainte de a ataca o fată de 18 ani", susţine Noemi, criticând-o, de asemenea, pe fiica lui Berlusconi, Barbara, în vârstă de 25 de ani, care a declarat pentru revista Vanity Fair că a fost "uluită" de interesul tatălui ei faţă de femeile tinere.

Noemi susţine, de asemenea, că nu este interesată de politică, deşi va vota cu "Silvio" pentru că "este un tip foarte simpatic" şi "o persoană bună". Tânăra recunoaşte şi că publicitatea din jurul relaţiei ei cu premierul ar putea-o ajuta să îşi asigure cariera de actriţă la care visează.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici