Noi dezvăluiri despre John Fitzgerald Kennedy: Cum l-a CONSOLAT o presupusă AMANTĂ pe preşedintele american după MOARTEA fiului său

Mai multe secrete din viaţa fostului preşedinte american John Fitzgerald Kennedy au fost dezvăluite de o presupusă amantă a acestuia, Mimi Alford, în volumul ei de memorii, "Once Upon A Secret", ce va fi publicat în curând de editura Random House.

1352 afișări
Imaginea articolului Noi dezvăluiri despre John Fitzgerald Kennedy: Cum l-a CONSOLAT o presupusă AMANTĂ pe preşedintele american după MOARTEA fiului său

Noi dezvăluiri despre John Fitzgerald Kennedy: Cum l-a CONSOLAT o presupusă AMANTĂ pe preşedintele american după MOARTEA fiului său (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Pasaje întregi din acest volum, preluate în avans în presa americană, relatează aventura pe care Mimi Alford ar fi avut-o cu preşedintele american, în perioada în care aceasta era stagiară la Casa Albă, informează bbc.co.uk.

Ea vorbeşte, totodată, despre gândurile pe care le avea Kennedy în timpul crizei rachetelor cubaneze şi comportamentul fostului preşedinte american după moartea fiului său.

Mimi Alford vorbeşte şi despre cercurile de prieteni frecventate de JFK şi despre obişnuinţa acestora de a consuma droguri.

Într-un pasaj publicat în New York Post, Alford - care se numea Mimi Beardsley pe atunci şi avea 19 ani - povesteşte felul cum şi-a pierdut virginitatea cu preşedintele american, în 1962, după ce a fost invitată să înoate cu acesta în piscina de la Casa Albă. Potrivit spuselor sale, aventura lor a durat 18 luni. Mimi Alford afirmă că relaţia a continuat chiar şi după ce ea a plecat de la Casa Albă şi susţine că a întreţinut raporturi sexuale cu JFK cu câteva zile înainte ca acesta să fie asasinat.

Mimi Alford, în vârstă de 69 de ani, spune că l-a consolat pe JFK după moartea fiului acestuia, Patrick: "Erau multe scrisori de consolare pe podea, lângă scaunul lui, iar el alegea câte una şi mi-o citea cu voce tare. Din când în când, lacrimile îi curgeau pe obraji şi scria câte ceva pe unele dintre scrisori - probabil câteva cuvinte de răspuns. Însă de cele mai multe ori doar le citea şi plângea. Plângeam si eu".

Alford susţine, totodată, că în momentul în care criza rachetelor din Cuba ajunsese la apogeu, fostul preşedinte american începuse să considere că ar trebui să cedeze.

Ea afirmă că l-a auzit pe JFK spunând: "Mai bine îmi văd copiii comunişti decât morţi".

Potrivit editurii Random House, care va lansa acest volum pe 8 februarie, Mimi Alford a luat decizia de a-şi publica memoriile, după apariţia unor articole în tabloidele americane, în 2003, când un biograf al preşedintelui JFK a spus că acesta a avut o aventură cu "o tânără în vârstă de 19 ani, stagiară la Casa Albă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici