Noi informaţii despre faptul că Marvel va lansa primul film cu un supererou transgender

Surse din anturajul lui Kevin Feige, CEO al companiei Marvel, care a dat de înţeles că primul film cu un supererou transsexual se află deja în producţie, spun că a fost vorba despre o neînţelegere şi că acesta vorbea despre personaje LGBT în general, potrivit Variety.

1124 afișări
Imaginea articolului Noi informaţii despre faptul că Marvel va lansa primul film cu un supererou transgender

Noi informaţii despre faptul că Marvel va lansa primul film cu un supererou transgender

După ce Kevin Feige le-a spus ziariştilor, la o conferinţă susţinută la Academia de Film din New York, că primul supererou transgender va fi prezent într-un film care este turnat chiar în perioada aceasta, surse apropiate CEO-ului au declarat pentru revista Variety că acesta a vorbit despre posibilitatea de a introduce personaje LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali), dar că nu a intenţionat să particularizeze şi să spună că va fi vorba despre un personaj trans.

Fanii au speculat că primul personaj transgender va debuta în următorul film dedicat supereroului Thor, "Love and Thunder", programat pentru lansare în 2021. Ei cred că Sere - care provine dintr-un grup de îngeri masculini, dar care a trecut la o identitate feminină în universul "Thor" - este singurul personaj existent care se încadrează.

Între timp, studiourile Marvel vor prezenta primul personaj gay în filmul "Eternals", care va fi lansat în luna noiembrie a acestui an şi în care vor juca Richard Madden, Angelina Jolie, Kit Hartington, Kumail Nanjiani, Salma Hayek şi Brian Tyree Henry.

Proiectul va prezenta, de asemenea, primul personaj surd din universul Marvel, în timp ce primul supererou asiatic-american al studioului va apărea în filmul din 2021 "Shang-Chi şi Legenda celor zece inele".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
marvel,
transexuali,
lgbt

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici