Nou mijloc de transport pentru bogaţii lumii: "Avionul" privat care merge pe şosea - FOTO

Cei mai bogaţi oameni din lume îşi pot coordona afacerile zilnice beneficiind de tot confortul oferit de un avion privat, iar tot acest lux vine pe patru roţi.

8948 afișări
Imaginea articolului Nou mijloc de transport pentru bogaţii lumii: "Avionul" privat care merge pe şosea - FOTO

Nou mijloc de transport pentru bogaţii lumii: "Avionul" privat care merge pe şosea (Imagine: Hepta)

Compania austriacă Marchi Mobile, specializată în rulote de lux, a realizat un nou model, cu două nivele, numit Viva.

Pe lângă toate detaliile specifice unui apartament de lux ce poate fi găsit în cele mai scumpe hoteluri din lume, acest model oferă chiar şi de o sală de conferinţe.

Ideea din spatele acestui model este aceea de a aduce pe şosele confortul şi mobilitatea oferite de avioanele private sau pentru afaceri.

Un purtător de cuvânt al companiei a explică: "Elemment Viva reprezintă o abordare complet nouă a mobilităţii în condiţii de lux atunci când distanţele sunt prea mici pentru a justifica un zbor sau destinaţia nu este în apropierea unui aeroport, iar printr-o călătorie cu maşina s-ar pierde timp preţios".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici