Noua Whitney Houston? Cum a cântat o adolescentă de 16 ani piesa "I Will Always Love You" - VIDEO

O adolescentă în vârstă de 16 ani a stârnit reacţii de uimire din partea juriului concursului American Idol, după ce a cântat melodia "I Will Always Love You" a lui Whitney Houston.

1331 afișări
Imaginea articolului Noua Whitney Houston? Cum a cântat o adolescentă de 16 ani piesa "I Will Always Love You" - VIDEO

Noua Whitney Houston? Cum a cântat o adolescentă de 16 ani piesa "I Will Always Love You" - VIDEO

Membrii juriului, Steven Tyler, Jennifer Lopez şi Randy Jackson, au avut numai cuvinte de laudă pentru Jessica Sanchez, interpretarea ei aducându-le aminte de regretata artistă dispărută în februarie. Ei o consideră pe Jessica o favorită la câştigarea American Idol din acest sezon, informează Huffington Post.

Whitney Houston a murit pe 11 februarie. Cântăreaţa a fost descoperită moartă în cada din camera ei de hotel din Los Angeles. Autorităţile americane nu au anunţat deocamdată cauza decesului.

Pe parcursul unei cariere de peste 30 de ani, în care a devenit una dintre cele mai admirate şi mai influente cântăreţe din lume, Whitney Houston a câştigat, printre altele, şase premii Grammy, 30 Billboard Awards şi 22 American Music Awards. Succesul de pe scenă a început însă, în anii 1990, să fie umbrit de tot mai multe probleme în viaţa personală. În ultimii zece ani, viaţa cântăreţei a fost dominată de abuzul de droguri şi încercări eşuate de a se trata în clinicile specializate contra dependenţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici