Noul album al trupei Coldplay se va numi "Mylo Xyloto" şi va fi lansat în octombrie

Noul album al trupei Coldplay se va numi "Mylo Xyloto" şi va fi lansat pe 24 octombrie, în Marea Britanie. Membrii trupei au anunţat pe site-ul oficial că, în ziua imediat următoare lansării din Marea Britanie, vor lansa albumul şi în Statele Unite.

111 afișări
Imaginea articolului Noul album al trupei Coldplay se va numi "Mylo Xyloto" şi va fi lansat în octombrie

Coldplay (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Bună tuturor, tocmai am terminat munca la noul nostru album", scrie într-o notă a trupei, pe site-ul lor oficial. "Sperăm că o să vă placă şi sperăm că sunteţi bine", se mai spune în postare, informează hollywoodreporter.com.

În nota de pe site există şi un PS cu modul în care se pronunţă titlul: "MY-lo ZY-letoe".

Albumul este produs de Daniel Green, Markus Dravs şi Rik Simpson şi va fi disponibil pe CD, în variantă digitală, pe vinil şi într-o ediţie limitată, însoţită de creaţii pop up art, semnate de David A. Carter.

Single-ul "Paradise" de pe acest album va fi lansat pe 12 septembrie.

Coldplay este o trupă britanică de rock, formată în 1998, în Londra. Formaţia este compusă din Chris Martin (voce, pian), Jonny Buckland (chitară), Guy Berryman (bas) şi Will Champion (tobe). Aceasta s-a bucurat de succes internaţional începând din anul 2000, odată cu lansarea single-ului "Yellow", de pe albumul "Parachutes", care a fost nominalizat pentru Mercury Prize. Formaţia a fost nominalizată pentru prestigiosul premiu în alte două ocazii, în 2003 şi în 2005. Coldplay este una dintre cele mai de succes trupe ale noului val, având vânzări de peste 30 de milioane de albume. Printre hiturile sale se numără "In My Place", "Clocks" şi "Scientist".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici