Noul album al trupei The Cure, lansat în octombrie (Galerie video)

Un nou album al trupei The Cure, îndelung aşteptat de fanii formaţiei, va fi lansat pe 14 octombrie sub titlul "4:13 Dream".

13 afișări
Imaginea articolului Noul album al trupei The Cure, lansat în octombrie (Galerie video)

Noul album al trupei The Cure, lansat în octombrie (Galerie video)

Materialul discografic, care iniţial trebuia să apară pe piaţă în vara anului trecut, a fost precedat de lansarea unei serii de single-uri, în fiecare zi de 13 a ultimelor patru luni, informează The Hollywood Reporter.

Respectivele piese - "The Only One", "Freakshow", "Sleep When I'm Dead" şi "The Perfect Boy" - vor fi incluse şi pe un EP de remixuri, intitulat "Hypnagogic States", ce va fi lansat pe 13 septembrie.

Remixurile vor fi realizate de trupele 30 Seconds to Mars, Jade Puget, de la AFI (A Fire Inside), Gerard Way de la My Chemical Romance, Pete Wentz, de la Fall Out Boy, şi Patrick Stump and 65 Days Of Static, iar comisioanele provenite din drepturile de autor vor fi donate Crucii Roşii.

The Cure este o trupă britanică de rock, înfiinţată în 1976, în Sussex. Formaţia a experimentat, de-a lungul timpului, mai multe formule, însă Robert Smith (voce, chitară şi principal compozitor al trupei), celebru pentru apariţiile sale cu părul tapat, ten palid, ochi înnegriţi cu tuş şi buze rujate puternic, a reprezentat întotdeauna o constantă.

În prezent, The Cure îi mai are în componenţă pe Simon Gallup (chitară bass, clape, backing vocals), Porl Thompson (chitară, clape) şi Jason Cooper (tobe, percuţie).

Printre piesele cele mai cunoscute ale trupei se numără "Lullaby", "Just Like Heaven", "Close to Me" şi "Friday I'm in Love".

The Only One

Freakshow

 Sleep When I'm Dead

The Perfect Boy

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici