Noul album al Vondei Shepard, lansat oficial în România pe 16 februarie (Video)

Lansarea oficială în România a noului album al Vondei Shepard, intitulat "From The Sun", va avea loc luni, 16 februarie, la librăria Cărtureşti din Capitală, informează Artmania, organizator al concertului pe care artista îl va susţine la Bucureşti, pe 18 februarie.

7 afișări
Imaginea articolului Noul album al Vondei Shepard, lansat oficial în România pe 16 februarie (Video)

Noul album al Vondei Shepard, lansat oficial în România pe 16 februarie (Video)

Evenimentul este organizat de A&A Records, licenţiat Warner Music în România, în parteneriat cu Artmania.

Vor fi prezenţi, alături de Vonda Shepard, şi membrii trupei sale: Michael Urbano, Jim Hanson şi James Ralston.

Vonda Shepard a început seria de concerte din turneul european "From The Sun" pe 29 ianuarie, în Koblenz, un mic oraş din Germania. Vonda Shepard va concerta în Europa până în luna martie. În total sunt planificate 23 de reprezentaţii pentru promovarea albumului "From The Sun".

Artista va ajunge în România după ce va vizita Germania, Olanda, Cehia, Austria şi Elveţia, pentru a susţine concertul de la Sala Palatului, pe 18 februarie.

"From The Sun" a fost compus la şase ani după ultimele înregistrări din studio pentru serialul de televiziune "Ally McBeal". Albumul a fost realizat în colaborare cu Mitchell Froom, renumit producător şi artist.

Vonda a colaborat pentru acest album cu nume binecunoscute din lumea muzicii: chitaristul James Ralston (a cântat cu Tina Turner), basistul Jim Hanson (i-a acompaniat pe Johnny Cash şi Bruce Springsteen) şi bateristul Matt Chamberlain (David Bowie, Tori Amos, John Mayer).

Biletele pentru concertul susţinut de Vonda Shepard au preţuri de 80, 100, 130 şi 160 de lei şi sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, precum şi online, pe www.bilete.ro, www.blt.ro, www.ticketpoint şi www.myticket.ro.

Tell Him

Baby, Don't You Break My Heart Slow

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici