Noul album Oasis, în exclusivitate mondială pe MySpace, începând de miercuri (Video)

Noul album al trupei britanice Oasis va fi difuzat în exclusivitate mondială pe site-ul de socializare MySpace, începând de miercuri, 1 octombrie, cu câteva zile înainte de punerea lui în vânzare, prevăzută pentru data de 6 octombrie.

22 afișări
Imaginea articolului Noul album Oasis, în exclusivitate mondială pe MySpace, începând de miercuri (Video)

Noul album Oasis, în exclusivitate mondială pe MySpace, începând de miercuri (Imagine: noticias-musica.com)

Un purtător de cuvânt al MySpace a precizat că difuzarea în exclusivitate mondială a materialului discografic "Dig Out Your Soul", al şaptelea album al trupei Oasis, exclude Danemarca, Hong Kong şi Olanda.

Fanii vor putea asculta cele 11 piese de pe album pe adresele de internet http://music.myspace.com/ sau www.myspace.com/oasis, începând din după amiaza zilei de miercuri.

Primul extras de pe acest material discografic, "The Shock of the Lightning", a fost lansat pe 29 septembrie.

"Dig Out Your Soul" este primul album apărut de la "Don’t Believe The Truth", în 2005.

Trupa Coldplay a făcut o ofertă similară fanilor ei pentru albumul "Viva La Vida".

The Shock of the Lightning

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici