Noul album Placebo va fi distribuit şi promovat în România de MediaPro Music

Noul album Placebo, "Battle For the Sun", va fi distribuit şi promovat în România de MediaPro Music, care a încheiat un contrat cu PIAS (Play it Again Sam) , casa de discuri a formaţiei britanice.

29 afișări
Imaginea articolului Noul album Placebo va fi distribuit şi promovat în România de MediaPro Music

Noul album Placebo va fi distribuit şi promovat în România de MediaPro Music

Potrivit MediaPro Music, noul album Placebo va fi disponibil în România începând cu 8 iunie. Pe 21 ale lunii, trupa va susţine un concert la Bucureşti, la Romexpo.

Cu peste 13 ani de carieră, 5 albume lansate, peste 10 milioane de albume vândute în întreaga lume şi peste 900 de concerte, cei de la Placebo revin pe scena muzicală internaţională cu un album nou - "Battle For the Sun", la trei ani după lansarea discului "Meds".

Înregistrat în aproape patru luni, în studioul din Toronto al producătorului Dave Bottrill, şi mixat la Londra de Alan Moudler, cel de-al şaselea album Placebo este un material care marchează o schimbare pentru trupă.

"Am făcut un album ce vorbeşte despre o alegere importantă din viaţă, respectiv aceea de a ieşi din întuneric şi a alege să trăieşti, într-un nou sens", a explicat Brian Molko, solistul trupei.

Primul single extras de pe acest album este piesa "For What It's Worth", prima mostră de optimism şi culoare ce caracterizează întreg albumul "Battle For The Sun", care beneficiază şi de un videoclip în regia lui Howard Greenhalgh.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici