Noul album R.E.M. va fi lansat pe 1 aprilie

Noul album al trupei R.E.M., intitulat "Accelerate", va fi lansat pe piaţă pe 1 aprilie, sub egida casei de discuri Warner Bros.

1 afișare
Imaginea articolului Noul album R.E.M. va fi lansat pe 1 aprilie

Noul album R.E.M. va fi lansat pe 1 aprilie

"Accelerate", cel de-al 14-lea LP de studio al trupei americane, se vrea a fi o continuare a celui mai recent material discografic, "Around the Sun", lansat în 2004.

Potrivit New Musical Express (NME), pentru acest nou album, formaţia a lucrat în Vancouver şi Dublin cu Jacknife Lee, producător şi pentru trupele Bloc Party şi Snow Patrol

În perioada în care cei de la R.E.M. s-au aflat la Dublin, ei au susţinut cinci reprezentaţii sold out la Olympia Theatre, care s-au vrut a fi "repetiţii cu public", în cadrul cărora au fost testate noile materiale muzicale.

Astfel, noul album va cuprinde piese precum "Until The Day Is Done", "Living Well Is The Best Revenge", "Mr Richards'" "Staring Down The Barrel Of Middle Distance" şi "'I'm Gonna DJ".

"Cred că piesele de pe «Around The Sun» sunt foarte bune, însă în procesul de înregistrare ne-am pierdut din concentrare", a declarat Michael Stipe, solistul trupei, adăugând în schimb că pentru noul album au fost în formă şi au lucrat foarte repede.

De asemenea, R.E.M va începe un turneu de promovare în aprilie, însă pentru moment, singurul concert confirmat este la Langerado Festival, între 6-9 martie, în in Big Cypress, Florida.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici