Noul film din seria "Batman" se va numi "The Dark Knight Rises"

Cel de-al şaptelea film al francizei "Batman", regizat de Christopher Nolan, se va numi "The Dark Knight Rises", el continuând povestea din 2008, au anunţat studiourile Warner Bros., citate de accesshollywood.com.

375 afișări
Imaginea articolului Noul film din seria "Batman" se va numi "The Dark Knight Rises"

Noul film din seria "Batman" se va numi "The Dark Knight Rises" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"The Dark Knight Rises" va intra în cinematografe pe 20 iulie 2012.

Ignorând noul curent 3D de la Hollywood, Christopher Nolan a declarat că nu intenţionează să folosească această tehnică la realizarea filmului. Potrivit lui Nolan, a fost semnat un acord cu Warner Bros. potrivit căruia filmul nu va fi 3D, a declarat cineastul pentru Los Angeles Times.

Nolan nu vrut să dezvăluie distribuţia filmului, dar a precizat că de această dată în film nu se va regăsi Riddler, unul dintre personajele negative din celelalte pelicule.

La începutul anului, Nolan a spus că nu-l va reintroduce pe Joker, care a fost interpretat de Heath Ledger în precedentul film al francizei, "The Dark Knight". Heath Ledger a câştigat postum, pentru acest rol, premiul Oscar.

Regizat de Christopher Nolan, cu Christian Bale în rolul principal şi Heath Ledger, decedat în ianuarie 2008, în rolul maleficului Joker, filmul "Cavalerul negru/ The Dark Knight" este cea de-a şasea parte a francizei "Batman". "Cavalerul Negru" a avut încasări de 1,001 miliarde de dolari pe plan mondial, potrivit boxofficemojo.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici