Noul film din seria ”Piraţii din Caraibe”, FURAT de hackeri, înainte de lansarea oficială. Aceştia ameninţă că îl vor publica online dacă nu primesc BANI

Cel mai nou film din seria ”Piraţii din Caraibe”, cu lansarea oficială pe 26 mai, a fost furat de hackeri care acum ameninţă să publice pelicula în mediul online, dacă nu sunt plătiţi pentru a nu face acest lucru, potrivit Deadline.com.

6199 afișări
Imaginea articolului Noul film din seria ”Piraţii din Caraibe”, FURAT de hackeri, înainte de lansarea oficială. Aceştia ameninţă că îl vor publica online dacă nu primesc BANI

Noul film din seria ”Piraţii din Caraibe”, FURAT de hackeri, înainte de lansarea oficială. Aceştia ameninţă că îl vor publica online dacă nu primesc BANI (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit publicaţiei citate, hackerii cer o sumă imensă de bani care nu a fost făcută publică momentan. Disney colaborează acum cu agenţii FBI şi nu va ceda.

Deşi CEO-ul Disney, Bob Iger, nu a dezvăluit numele filmului furat de hackeri, acesta le-a dezvăluit angajaţilor ABC, în timpul unei întâlniri în New York, că incidentul a avut cu adevărat loc.

Hackerii ameninţă acum să publice secvenţe din film, dacă nu le vor fi livraţi banii.

Deadline.com scrie că filmul în cauză este cea mai nouă parte a seriei Piraţii din Caraibe: ”Dead Man Tell No Tales”, programat să fie lansat în cinemtografe pe 26 mai.

 

Disney nu a dorit să comenteze pe marginea subiectului, însă surse din interiorul companiei susţin că nu vor fi oferiţi bani în schimbul filmului.

 

Aceeaşi situaţie nefericită a avut-o şi compania Netflix, când nişte hackeri au reuşit să obţină primele 10 episoade din serialul de succes ”Portocaliul este noul negru”. Acestea au fost publicate în mediul online, pentru că Netflix a refuzat să achite o recompensă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici