Stella Maxwell, iubita actriţei Kristen Stewart, a pozat goală pentru revista Vogue

Modelul Victoria Secret, Stella Maxwell (26 ani), a pozat complet goală pentru coperta celei mai noi ediţii a revistei Vogue Brazilia.

8590 afișări
Imaginea articolului Stella Maxwell, iubita actriţei Kristen Stewart, a pozat goală pentru revista Vogue

Stella Maxwell, iubita actriţei Kristen Stewart, a pozat goală pentru revista Vogue

Stella Maxwell şi Kristen Stewart formează un cuplu, de la începutul anului. Us Weekly scrie că cele două vedete s-au şi mutat recent împreună. Maxwell şi Stewart par să fi făcut astfel un pas important înainte, în relaţia lor, după ce au fost văzute, în aprilie, la festivalul Coachella, înainte de a pleca spre New Orleans, unde Kristen filmează pelicula Underwater.

În ciuda programului foarte încărcat, cele două fac tot posibilul pentru a petrece cât mai mult timp împreună, spune o sursă apropiată celor două staruri, completând că Stewart o place foarte mult pe Stella.

Kristen a anunţat în timpul show-ului american Saturday Night Live: 'I'm, like, so gay', punând capăt anilor de speculaţii referitoare la sexualitatea ei. 

Cea mai cunoscută relaţie a lui Kristen a fost cu co-starul din Twilight,  Robert Pattinson, cei doi încheind relaţia după ce Stewart ar fi avut în acelaşi timp o aventură cu regizorul filmului Snow White And The Huntsman, Rupert Sanders.

Kristen a vorbit despre sexualitatea ei şi într-un interviu pentru The Guardian, la începutul anului, când a spus că revelaţia ei a fost una pozitivă.

Actriţa din Still Alice a mai avut relaţii şi cu Alicia Cargyle şi Annie Clark înainte de a o cunoaşte pe Stella. Se zvoneşte că cele două s-ar putea căsători în decembrie.

Stella s-a mai întalnit şi cu Miley Cyrus, în 2015. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici