Noul sezon "Dansez pentru tine" a ţinut telespectatorii cu sufletul la gură - VIDEO, GALERIE FOTO

Pro TV a fost lider de audienţă, vineri seară, cu prima ediţie "Dansez pentru tine" din cel de-al optulea sezon al emisiunii, care, în minutul de aur, a fost urmărită de aproape două milioane şi jumătate de telespectatori, la nivelul întregii populaţii a României, informează un comunicat.

247 afișări
Imaginea articolului Noul sezon "Dansez pentru tine" a ţinut telespectatorii cu sufletul la gură - VIDEO, GALERIE FOTO

Monica Columbeanu şi Andrei Vlad (Imagine: Protv)

Noul sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" a debutat vineri seară, la Pro TV, cu multe emoţii din partea perechilor concurente, dar cu un spectacol total, plin de strălucire.

Telespectatorii Pro TV au urmărit în direct, cu sufletul la gură, primul episod din noua competiţie a visurilor, timp de aproape cinci ore, când Pro TV a fost lider detaşat de audienţă, atât pe întreg publicul din mediul urban, cât şi pe publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, din mediul urban.

Monica Columbeanu, Andreea Mantea, Tania Budi, Alina Chinie, veveriţa roşcată din band-ul de la "Happy Hour", Radu Vâlcan, prezentatorul "PoveŞtirilor Adevărate", Liviu Vârciu, Kamara şi Jean de la Craiova au avut emoţii uriaşe înainte de a intra pe ringul de dans pentru vals şi stilul Michael Jackson.

Perechile concurente au aprins în direct flacăra speranţei şi şi-au spus jurămintele emoţionante în faţa oamenilor pe care îi preţuiesc cel mai mult pe lume, părinţii lor, pentru care au ales să lupte în paşi de dans.

Juriul s-a dovedit a fi destul de exigent pentru prima ediţie, în care emoţiile au fost copleşitoare. Notele au oscilat între 6 şi 8,5, însă supriza serii a fost o notă de 10 cu felicitări.

Alina Chinie, veveriţa de la "Happy Hour", a reuşit, alături de Ştefan Bamboi, partenerul ei, să cucerească la stilul Michael Jackson cu dinamismul şi spectaculozitatea dansului.

Plină de energie, cu un talent actoricesc apreciat de membrii juriului şi extrem de ataşată de partenerul său şi de visul acestuia, Alina a obţinut ropote de aplauze din partea publicului emisiunii, dar şi o notă de 10 de care s-a bucurat la început doar publicul, pentru că a fost singurul care a văzut-o, fiind nota secretă acordată de Beatrice Rancea.

Perechea care a acumulat cel mai mare punctaj al serii din partea juriului a fost una emoţionată, dar frumoasă: Radu Vâlcan şi Elena Voscoboinic.

Antrenaţi de cunoscuta coregrafă Doina Botiş, Radu şi Elena au plutit pe ring la vals, iar la stilul Michael Jackson au dansat energic şi expresiv pe "Scream", ceea ce i-a poziţionat pe primul loc în clasamentul primei ediţii.

Monica Columbeanu a scăpat ca prin urechile acului de duel, ea împreună cu partenerul ei fiind ultima echipă salvată din clasament.

Monica şi Andrei au reuşit un vals care a emoţionat juriul, dar mai ales pe susţinătorii ei din gradena emisiunii, care au privit-o cu admiraţie în timp ce făcea piruete elegante şi prize dificile. Soţul ei, Irinel, sora, mama, fiica şi alţi câţiva prieteni au stat cu pumnii strânşi şi sufletul la gură până a terminat dansurile.

După cum a subliniat juriul, stilul Michael Jackson nu este unul potrivit înălţimii perechii formate din Monica şi Andrei, care însă s-au străduit şi au reuşit să acumuleze puncte importante din partea juriului şi să se salveze de la un posibil duel.

Liviu Vârciu a demonstrat că i-au purtat noroc hainele de marinar şi peruca stil Michael Jackson, pentru că a reuşit să execute mai bine decât la repetiţii dansurile din concurs şi astfel să termine prima ediţie pe locul al treilea, alături de partenera sa, Ilaria.

Jean de la Craiova, alături de partenera sa, Sandra Neacşu, au provocat hohote de râs la stilul Michael Jackson, datorită spectacolului amuzant şi inspirat conceput de coregraful lor, Bursucul. Deşi valsul nu a fost chiar momentul lor de glorie, Jean şi Sandra au trecut cu bine de prima ediţie.

Kamara şi partenera lui, Iulia Deliu, au fost laudaţi de Mihai Petre şi de ceilalţi membrii ai juriului doar pe jumătate, pentru că aceştia au fost impresionaţi de tehnica de dans a Iuliei şi mai puţin de ceea ce a reuşit să facă pe ring Kamara. Cu toate acestea, între prestaţiile lor artistice s-a făcut o medie, iar perechea lor a fost punctată destul de bine şi astfel a fost ferită de emoţiile unui duel.

Cele mai triste perechi ale serii sunt cele două care au aflat că se confruntă la primul duel al sezonului. Andreea Mantea, alături de Daniel Lazăr, şi Tania Budi, alături de Adrian Mureşan, au aflat la sfârşitul emisiunii verdictul: că vor avea de trecut în ediţia a doua o probă de foc, duelul, din care doar o pereche va scăpa, cu ajutorul voturilor publicului telespectator.

Cu lacrimi în ochi şi sufletul încărcat, Andreea Mantea a fost luată prin surprindere de verdictul juriului, mai ales că a muncit timp de mai bine de două săptămâni câte 6-7 ore pe zi, alături de partenerul ei, Daniel Lazăr, şi de coregraful lor, Bogdan Boanta.

Andreea îşi propune să muncească enorm săptămâna următoare, să danseze mult şi speră să fie răsplătiţi pentru dăruirea lor de către telespectatorii cu suflet mare.

Tania Budi şi Adrian Mureşan, în vârstă de 24 de ani, din Cluj, au muncit enorm pentru prima ediţie a emisiunii, însă notele juriului au decis ca ei să intre la duel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici