Noul videoclip al trupei Spice Girls, lansat vineri pe BBC

Primul videoclip din ultimii şapte ani al trupei reunite Spice Girls, "Headlines (Friendship Never Ends)", va fi lansat vineri seara, pe postul de televiziune britanic BBC.

1 afișare
Imaginea articolului Noul videoclip al trupei Spice Girls, lansat vineri pe BBC

Noul videoclip al trupei Spice Girls, lansat vineri pe BBC

Videoclipul va fi difuzat la ora 19.55 GMT, după ce va fi prezentat de proaspătul grup reunit, anunţă BBC.

Melodia va fi imnul galei de caritate Children In Need, care va avea loc pe 16 noiembrie.

"Headlines" va fi lansat online pe 5 noiembrie şi în magazinele de profil, pe 19 noiembrie. Profiturile rezultate din vânzarea acestui single vor fi donate unor asociaţii de caritate.

Cântecul este una dintre cele două noi melodii pe care Spice Girls le-au înregistrat pentru albumul "Greatest Hits", care va fi lansat pe 12 noiembrie, în Marea Britanie.

Mult-aşteptatul turneu de revenire va debuta pe 2 decembrie, Spice Girls urmând să concerteze la Vancouver, San Jose, Los Angeles, Las Vegas, New York, Shanghai, Madrid, Beijing, Londra şi Cape Town.

Ultima dată când cele cinci Spice Girls - Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm şi Geri Halliwell - au apărut împreună pe scenă a fost în mai 1998, înainte de plecarea lui Geri, care a dus şi la despărţirea formaţiei, în 2001.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici