NOUVELLE VAGUE va cânta la Timişoara. Membrii formaţiei se vor întâlni cu fanii înaintea concertului - VIDEO

Membrii formaţiei franceze Nouvelle Vague se vor întâlni cu fanii, în 21 iunie, la Institutul Francez, cu câteva ore înainte de a susţine concertul din Parcul Rozelor, care va avea loc în cadrul festivalului "LiveInTM".

159 afișări
Imaginea articolului NOUVELLE VAGUE va cânta la Timişoara. Membrii formaţiei se vor întâlni cu fanii înaintea concertului - VIDEO

NOUVELLE VAGUE va cânta la Timişoara. Membrii formaţiei se vor întâlni cu fanii înaintea concertului - VIDEO (Imagine: Florin Buliga/ Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat transmis joi de organizatori, cei care îndrăgesc muzica formaţiei Nouvelle Vague vor avea ocazia să stea faţă în faţă cu componenţii acestei trupe şi să obţină autografe în data de 21 iunie, începând de la ora 17.30, la Institutul Francez din Timişoara.

După întâlnire, artiştii vor merge în Parcul Rozelor unde, la ora 20.00, vor susţine primul lor concert la Timişoara, în cadrul proiectului "LiveInTM", dezvoltat de Festivalul Plai.

Accesul la eveniment se va face dinspre poarta principală a parcului spre zona îngrădită din faţa scenei, începând cu ora 19.30.

Trupa franceză Nouvelle Vague se află în turneu mondial, au peste 700.000 de albume vândute şi sute de concerte sold out.

"La Timişoara, proiectul lui Marc Collin şi Olivier Libaux, Nouvelle Vague, vine într-o formulă mărită care include trei vocaliste: Melanie Pain, Liset Alea şi Zula", declarau, în aprilie, organizatorii Festivalului Plai.

Biletele la acest concert se pot cumpăra de la Eventim şi din reţeaua magazinelor Cărtureşti, Germanos, Orange şi Vodafone.

Biletele pentru acces general costă 60 de lei, iar cele din faţa scenei 90 de lei (zonă limitată la 200 de bilete).

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Timişoara, "LiveInTM" se va desfăşura pe întreaga perioadă a verii. La eveniment vor fi invitate şi alte trupe din străinătate, iar pentru întregul eveniment a fost alocată suma de 45.000 de euro din bugetul local, prin Agenda Culturală.

Nouvelle Vague este un grup de artişti francezi care, deşi la început s-au bazat doar pe reinterpretarea în stil bossa nova a unor piese semnate de trupe celebre precum Joy Division, The Clash, The Cure sau Depeche Mode, şi-au lărgit treptat paleta muzicală, noile albume aducând numeroase noi influenţe de reggae, ska şi blues.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici