Nu au fost recunoscuţi de familie, după ce au slăbit 127 kg

Doi soţi britanici, a căror viaţă stresantă din trecut i-a determinat să se îngraşe peste măsură, au fost desemnaţi "Miss & Mister Slimming World", după ce au reuşit să slăbească, împreună, aproape 127 de kilograme, informează dailymail.co.uk.

107 afișări
Imaginea articolului Nu au fost recunoscuţi de familie, după ce au slăbit 127 kg

Nu au fost recunoscuţi de familie, după ce au slăbit 127 kg (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Katie şi Mark Fairhead au fost desemnaţi "Miss & Mister Slimming World" pe anul 2009 pentru această performanţă. Ei au slăbit într-un mod atât de spectaculos, încât nici chiar fratele lui Katie Fairhead nu a recunoscut-o atunci când s-au întâlnit la o nuntă.

Cuplul britanic, originar din Norfolk, consideră că vinovate de îngrăşarea lor au fost cartofii prăjiţi, pizza şi mâncarea chinezească, pe care le comandau aproape în fiecare seară, deoarece amândoi erau foarte obosiţi la sfârşitul zilei şi, odată ajunşi acasă, nu mai aveau energie pentru a găti.

Doamna Fairhaid, în vârstă de 40 de ani, era manager la o firmă imobiliară şi, aşa cum a declarat, era dependentă de muncă, până când o cădere nervoasă a obligat-o să rămână închisă în casă.

"Mâncarea devenise prietenul meu şi mi-am alinat suferinţa prin mâncare", a declarat Katie Fairhead, care ajunsese să cântărească 131 de kilograme. În prezent, doamna Fairhead are 66 de kilograme.

Soţul ei, în vârstă de 45 de ani, s-a îngrăşat după ce mai întâi a renunţat la locul de muncă dintr-un magazin de unelte pentru un serviciu de birou, iar apoi la cursele cu bicicleta pentru a o îngriji pe soţia lui bolnavă rămasă acasă. El ajunsese la greutatea de 148 de kilograme şi nu se mai putea deplasa prin casă, dar, în prezent, cântăreşte 86 de kilograme.

Soţii Fairhead îşi vor sărbători cei 18 ani de căsnicie în luna iunie. Ei au fost prezenţi, recent, la o nuntă, însă nimeni nu i-a recunoscut.

"Eram lângă fratele meu şi nu m-a recunoscut. Discutam cu oamenii, ei mă măsurau cu privirea de sus în jos dar nu îmi răspundeau", a mărturisit Katie Fairhead.

Soţii Fairhead fac exerciţii fizice şi au adoptat o dietă sănătoasă, încurajând astfel toate persoanele obeze să rupă "cercul vicios al grăsimii" şi să slăbească.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici