Număr record de căsătorii în Sectorul 2

Un număr record de căsătorii -111- a fost oficiat, sâmbătă, la Primăria Sectorului 2 al Capitalei, printre cei care şi-au unit destinele în această zi fiind şi fiica rapsodului Gheorghe Turda, a cărei căsătorie a fost oficiată de către primarul Neculai Onţanu.

30 afișări
Imaginea articolului Număr record de căsătorii în Sectorul 2

Număr record de căsătorii în Sectorul 2 (Imagine: Radu Iordache/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 2, pentru asigurarea celor 111 ceremonii în condiţii foarte bune, au fost amenajate două săli de căsătorii şi a fost suplimentat numărul ofiţerilor de stare civilă. Totodată, a fost suplimentat numărul agenţilor de la Poliţia Comunitară a Sectorului 2, care au misiunea de îndrumare a autovehiculelor şi a celor peste 1.000 de nuntaşi - părinţi, rude şi prieteni ai mirilor care participă la aceste festivităţi.

În acelaşi comunicat se precizează că bucureştenii au decis să-şi unească destinele în 6 iunie cu speranţa că încheierea căsătoriilor în preajma alegerilor europarlamentare va însemna o schimbare în bine, atât pentru ei, cât şi pentru România.

Sâmbătă, primarul Neculai Onţanu, în calitate de ofiţer de stare civilă, a consfinţit căsătoria fiicei mai mari a cântăreţului de muzică populară Gheorghe Turda, Anca Irina Turda, cu Gabriel Cristian Georgescu.

Edilul sectorului 2 le-a oficiat căsătoria şi le-a oferit mirilor o icoană sfinţită la Biserica Icoanei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici