Număr record de căsătorii înregistrat sâmbătă la Braşov

Cel mai mare număr de căsătorii din acest an a fost înregistrat, sâmbătă, la Braşov, unde ofiţerul stării civile a oficiat peste 70 de căsătorii.

111 afișări
Imaginea articolului Număr record de căsătorii înregistrat sâmbătă la Braşov

Număr record de căsătorii înregistrat sâmbătă la Braşov

Potrivit lui George Roşca, directorul executiv al Serviciului Public de Evidenţă a Populaţiei Braşov, sâmbătă a fost atins recordul la numărul de cupluri care au dorit să-şi oficializeze căsătoria.

"Am programat 71 de oficieri de căsătorie. Este un număr foarte mare, cel mai ridicat număr pentru anul în curs. Şi anul trecut am avut tot foarte multe căsătorii în această perioadă", a declarat George Roşca.

Potrivit sursei citate, în luna august se înregistrează o creştere a solicitărilor de căsătorie datorită faptului că este vorba de concedii şi foarte mulţi români care lucrează în străinătate, în special Italia şi Spania, revin în ţară şi preferă această lună pentru clarificarea statului civil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici